Anna - ocena
Chciałabym podzielić się moja opinią na temat tej szkoły, bo zasługuje ona na najwyższą ocenę.
Jeśli ktoś zqstanawia się czy zapisać tu dziecko, patrząc na stare komentarze sprzed lat proszę ich nie słuchać!
Szkoła przeszła ogromne zmiany i dzisiaj to zupełnie inne miejsce.
Jest tu wspaniała kadra z ogromną wiedzą i przede wszystkim wielkim sercem.
Mają podejście do dzieci. Po zmianach szkół dziecka z dysfunkcjami jest to bardzo ważne dla mnie.
Jest klasa terapeutyczna ktora okazała sie prawdziwym "strzałem w dziesiątkę".
Dzieci mają zapewnioną opiekę na najwyższym poziomie, czują się bezpieczne, zrozumiane i zaopiekowane.
Dzieci nie tylko się uczą, ale też rozwijają swoje talenty w atmosferze wsparcia.
Najwazniejsze , że dzieci po prostu chcą tu przychodzić.
Nie ma porannego stresu czy bólu brzucha przed lekcjami.
Widok szczęśliwego dziecka, które szczesliwe opowiada o tym, co działo się w szkole, jest dla mnie bezcenne.
Bardzo polecam!
Jeśli ktoś zqstanawia się czy zapisać tu dziecko, patrząc na stare komentarze sprzed lat proszę ich nie słuchać!
Szkoła przeszła ogromne zmiany i dzisiaj to zupełnie inne miejsce.
Jest tu wspaniała kadra z ogromną wiedzą i przede wszystkim wielkim sercem.
Mają podejście do dzieci. Po zmianach szkół dziecka z dysfunkcjami jest to bardzo ważne dla mnie.
Jest klasa terapeutyczna ktora okazała sie prawdziwym "strzałem w dziesiątkę".
Dzieci mają zapewnioną opiekę na najwyższym poziomie, czują się bezpieczne, zrozumiane i zaopiekowane.
Dzieci nie tylko się uczą, ale też rozwijają swoje talenty w atmosferze wsparcia.
Najwazniejsze , że dzieci po prostu chcą tu przychodzić.
Nie ma porannego stresu czy bólu brzucha przed lekcjami.
Widok szczęśliwego dziecka, które szczesliwe opowiada o tym, co działo się w szkole, jest dla mnie bezcenne.
Bardzo polecam!