Klient - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Jakość usługi bardzo słaba. Zamek złe zamontowane,... Klient Antaba drzwi próbuje negatywnie komentować konkurencje a tu proszę 80-416 Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 169/2 pokaż na mapie (1) Żeby smarować konkurencje trzeba być jak żona faraona poza wszelkimi... lubie to PODZIĘKOWANIE. (1) Bardzo dziękujemy całej ekipie ANTABA DRZWI za profesjonalną obsługę oraz... Jowita i Marcin.
drzwi Gerda (1) obsługa w sklepie na wysokim poziomie wybór drzwi wystarczający ceny... Andrzej Niezapomniane wrażenia (1) Zamówienie - bez zastrzeżeń. Pomiar - bez zastrzeżeń. Montaż - wrażenia, jak... leszczugd TO SUPER DRZWI. (1) NIESAMOWITE DORADZTWO TECHNICZNE , NIE OPOWIADAJĄ BAJEK JAK W INNYCH... JUREK fachowcy (2) firma sprawdziła sie z każdej strony, zarówno w okresie przed jak i w czasie... emu Przestroga dla innych! (4) Przestrzegam wszystkich przed firmą ANTABA! W listopadzie 2009 r firma... niezadowolony klient Rewelacja (1) Taniej, niż w okolicy, szybko, sprawny montaż, bez naciągania na dodatkowe... kyniugda Polecam - sprawnie i profesjonalnie! (1) Polecam. Kilka tygodni temu firma (przez oddział w Gdyni) wstawiała mi drzwi... marlonbrando JEŻELI ZAKUP DRZWI TO TYLKO W ANTABIE. (1) Doradztwo w sklepie jak i podczas pomiaru rewelacyjne.Bardzo ale to bardzo... Arek. NIEŻETELNY SERWIS (2) Witam wszystkich . Odradzam Firmę ANTABA ,ponieważ zamontowali mi drogie... KLIENT Polecam wszystkim firmę Antaba (1) Obsługa w salonie profesjonalna i rzeczowa, krótki termin realizacji... Adam Nie polecam, nieprofesjonalny montaż! (1) Krótki czas oczekiwania i dobre ceny, ale nie polecam innym ze względu na... Prezes SPECJALISTA & FACHOWIEC (1) Z usług Pana Darka skorzystaliśmy przy okazji montażu wkładek do drzwi... adrian PEŁEN PROFESJONALIZM. (1) Jeżeli zakup drzwi to tylko w Antabie.Przemiła obsługa w sklepie ,znakomite... Marek. Super firma (4) Od dzisiaj jestem posiadaczem drzwi DELTA, jak one będą się sprawowały będę... Kazimierz Uczciwie, solidnie bez najmniejszych kłopotó (2) Antaba to prodesjonalna firma, poczawszy od doradztwa przy wyborze drzwi, a... Jarecki montaż (1) co do jakości niemam zastrzeżeń tylko zastrzeżenia mam co do czystości usługi... krzysiek ANTABA=DOBRY WYBÓR. (1) Już od prawie dwóch miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką drzwi... M.K