Apteka Gemini

Apteki Punkty szczepień Covid 19

Sopot, Bolesława Chrobrego 1/2

NAJTAŃSZA APTEKA W TRÓJMIEŚCIE (2) Najniższe ceny leków! Różnica w cenach tabletek antykoncepcyjnych- 30%.... Gosix Polecam ! (1) Miła i serdeczna obsługa. Sprowadzili na drugi dzień z głębi kraju lek... Sopocianin Polecam!!!! (1) Panie (i Panowie) farmaceuci bardzo pomocni, zawsze doradzą, pomogą,... anne28
Miła i fachowa obsługa (2) Byłam dzisiaj w Aptece Gemini w Sopocie. Bardzo miła obsługa i fachowa... Ania najlepsze ceny w trójmieście! (2) po kilkukrotnych próbach " wyłudzenia" w różnych aptekach zawyżaną ceną za... mm Do kogo złożyć skargę na farmaceutę??? (6) Słuchajcie, to co zdarzyło mi się w APtece Gemini w Sopocie woła o pomstę do... smutna ... - opinia (1) super apteka! ... zdziwienie (1) Byłam dziś z receptą.Okazało sie,że recepta jest nieczytelna/dawka/ i nie... Maria Grzechmarytka47 apteka gemini (1) najlepsza na polskim rynku; tanie leki i miła obsługa piotr pawłowski Beznadziejne ceny (1) Miałem przepisany lek p. bólowy Aulin, miałem juz go wcześniej z apteki na... janusz