Przyjemność w Oliwie) (1) Wpadłam przez przypadek i zamierzam wrócić. Obsługa sympatyczna, herbaty i... Oliwianka Przytulnie i pysznie (1) Bardzo miły i przytulny lokal, można poczuć się jak w domu na kanapach i... Iwona Przenieś się w magiczny świat Arbatu (1) Jestem zakochana w kawiarni Arbat. W chłodny wieczór, otwierasz drzwi i wita... _M
Zazdrościmy. (1) Będąc na urlopie w Trójmieście trafiliśmy do tej małej kawiarenki i jesteśmy... Warszawiacy Klimat? I co z tego?! (4) Co z tego, że Arbat Cafe ma klimat - rozumiany chyba przez bogaty wystrój,... Arek Wspaniałe miejsce i bardzo miła obsługa (1) Byłam ze znajomymi w "Arbat Cafe" pierwszy raz to miejsce ma klimat, bardzo... nieznajoma Polecam (1) Dzisiaj odwiedziłam miejsce pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Przez... karolina Cudowne miejsce... (1) ...trafiłam tam przypadkowo. Miejsce jest niesamowite. Wystrój przecudowny, w... Ola jestem na tak (1) podobał mi się spokój jaki tam panuje. wchodzisz jakby do innego świata, w... Agnieszka Ziomal - opinia (1) Magiczne miejsce Bardzo przytulne,klimatyczne miejsce. Wystrój wspaniały,... Ziomal ARBATOWE KLIMATY (2) Pierwszy raz byłem w Arbacie w zimie, podczas dużej śnieżycy. Wirujące płatki... G. D. arbat cafe... (2) niezwykle przytulne miejsce, jak najbardziej adekwatna nazwa:) zaraz po... Lena Stylowo i z klasą (2) Arbat Cafe to niezwykle przytulna oliwska kawarnia. Profesjonalnie parzona... Michał suuuuuper:) (1) ..bardzo piękna kawiarenka, niesamowity wystrój:) miło, przytulna... marianna Wow!!! (1) Kawiarnia zachwyca! Nie będę robił reklamy. Zainteresowani mogą sprawdzić... Kamil i Rafał Polecam wszystkim (1) Jestem bardzo zadowolna z wizyty w Arbat cafe:) Marta fajne miejsce (1) bardzo podoba mi się ten lokal- fajny klimat, wpadam jak mam czas, bardzo... arek Gorąco polecam! (1) Witam! Nie jestem co prawda smakoszem kawy, ale herbatę wprost uwielbiam :)... maras gustownie i klimatycznie (1) Często odwiedzam to miejsce dlatego jako stały bywalec chciałem wyrazić i... ryszardm Genijalny lokal na spotkanie we dwoje (1) Jestem bardzo zadowolona, że mamy w OLIWIE taki lokal!Cichy kącik w rogu, to... mimi