Salon Art Studio- firma godna polecenia! (1) Salon Art Studio to bardzo profesjonalna firma. Moja wymarzona kuchnia... Beata Szczerze polecam (1) Witam; Jestem bardzo zadowolony z bardzo profesjonalnej obsługi. Firma... Ireneusz Solidna firma (1) Naprawdę godna polecenia firma. Zamówiłam u nich meble kuchenne i zabudowę do... Agnieszka
Meble kuchenne, Art Studio Rumia ul. Kosynierów (1) Firma godna polecenia, profesjonalna obsługa, do tego terminowość i wysoka... Alicja Kuchnia na wymiar!! (1) Pełen profesjonalizm. Współpraca z art.Studio to cała przyjemność ,fachowo i... HALINA Kuchnia (3) Nie rozumiem, dlaczego trzeba prawie 100% usługi zapłacić za kuchnię, której... Andrzej Meble kuchenne (1) Polecamy firmę Art.Studio,firma profesjonalna,obsługa i doradztwo na... Ania Polecamy gorąco Art.Studio, Kosynierów 7b (1) Obsługa i doradztwo profesjonalne w zakresie projektu jak i wykonawstwa, ceny... ela&felix Profesjonalizm w każdym calu (1) Serdecznie polecam Art.Studio. Rzadko spotyka się firmę, która równie... Kamila Art Studio Rumia Rewelka (1) Art Studio około roku temu robiło dla nas kuchnię MIODZIO, projekt doskonały,... Bartas Serdecznie polecam !! (1) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką przepięknych mebli,... Dorota Polecam firmę Art.Studio (2) Pani, która zajmowała się moim zamówieniem bardzo miła, profesjonalna i... Kasia MEBLE (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Zamówiłem szafę z drzwiami przesuwanymi.... Krzysztof