Restauracja ArtBistro by Progres

Restauracje

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 17

Grzegorz - ocena (1) Wracam do progresu co jakiś czas Cudowne jedzenie domowa atmosfera Czego... Grzegorz Patka - ocena (1) Fantastyczna restauracja, świetne dania, a szefowa kuchni to Patka Joanna - ocena (1) Niesamowita atmosfera , przepyszne jedzenie . Wszystko w tej restauracji jest... Joanna
Damian - ocena (1) Przypadkowo zawitałem w Restauracji Art Bistro by Progres i ten przypadek... Damian Paweł - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa Paweł Japek1987 - ocena (1) Przypadkowa wizyta ze znajomymi zamieniła się w długi wieczór, świetne... Japek1987 MajaKS - ocena (1) Dobre jedzenie, przyjemne ceny i super atmosfera! MajaKS Pradziad - ocena (1) Bardzo miła obsługa, a co najważniejsze jedzenie obłędne. Pozdrawia Pradziad... Pradziad Zielarski88 - ocena (1) Wielkie pozytywne zaskoczenie! Byłem dwa lata temu, i ostatnio przypadkowo.... Zielarski88 Julietbtw - ocena (1) Odwiedziliśmy restauracje pierwszy raz z polecenia, jesteśmy w szoku!... Julietbtw B - ocena (1) Zawsze pięknie i smacznie B Krzywy - ocena (1) Widzę, że większość komentujących nie odwiedza restauracji. Byliśmy w... Krzywy Pani Joanna - ocena (1) Niesamowite miejsce z cudowną obsługom. Pan Paweł który jest tam menedżerem... Pani Joanna Katarzyna - ocena (1) Lokal bardzo klimatyczny,obsługa profesjonalna,jedzenie smaczne pięknie... Katarzyna KASIAk1988 - ocena (1) Byłem ostatnio w ArtBistro w Garnizonie Gdańsk i muszę powiedzieć, że to było... KASIAk1988 Paulina - ocena (1) Idealnie wysmażone i jakościowo bardzo pyszne steki! Hummus z avocado tylko... Paulina