As Hotel

Hotele dla zwierząt

Banino, Dąbrowa

Wiola - opinia (1) Kiedy moja rodzina wyjeżdża na wakacje i nie chce abym męczył się... Wiola Fiona i Gokart - opinia (1) Zostawiłam mojego psa i kota w hotelu Fiona zadowolona z zabaw na świeżym... Fiona i Gokart Ania - opinia (1) Nasz pupil Niko gościł już w tym Hotelu kilkakrotnie. Za każdym razem po... Ania
Hotelik AS.... (1) ...to idealne miejsce gdzie możesz powierzyć opiece swojego Psijaciela.Będąc... Agnieszka i Andrzej M + Ayka Jak w domu.....a nawet lepiej... (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Asa. Nasz podopieczny chyba też☺ Dużo zieleni,... Wiola Nasza sunia bardzo zadowolona (1) Jak dotąd najlepszy hotel który znaleźliśmy dla naszej suni labradorki.... Marcin Najlepszy hotel dla naszego przyjaciela! (1) Już od kilku dobrych lat zostawiamy pieska w As Hotel wyjeżdżając na dłuższe... Magdalena Super miejsce! (1) Korzystamy już od kilku lat, nasz beagle wraca zawsze szczęśliwy, wybiegany i... Kasia POLECAMY (1) POLECAM bardzo to urokliwe miejsce, psiaki mają zapewnione zadaszone boksiki... Pani Mìla i Hope Świetna opieka dla psa chwilę od Gdańska. (1) Korzystamy przy dłuższych i krótszych wyjazdach. Piesek zawsze wybiegany i... Hades Świetne miejsce dla psiego przyjaciela (1) Hotel godny polecenia wszystkim właścicielom psów, ktorzy chcą być spokojni... Rodzinka Luny Zdecydowanie TAK (1) Nasze psisko spędziło w hoteliku dwa tygodnie - i my, i pies mieliśmy udany... Olo Fachowa i odpowiedzialna opieka (1) Moj pies jest stalym klientem hotelu. Dzieki odpowiedzialnej opiece mozemy... Ewa POLECAM!!!! (1) Pierwszy raz oddawaliśmy psa. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pies wesoły,... Monika Skorzystam ponownie (1) Przede wszystkim mój pies był zadbany, wybawiony i nakarmiony. Do tego miał... Klientka Polecam to miejsce (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym hotelu. Moje psy po dość długim tam... mołośniczka psów Nie POLECAM!!! (2) Pani która prowadzi hotelik dla Psów... powiedziała ze zajmie się naszym psem... Rodzina z Psem As Hotel w Baninie (1) Jestem bardzo zadowolony z paru dniowego pobytu tam moich piesków. Czyste... Waldemar Beata - opinia (1) Z hotelu mój pies korzystał juz dwa razy i prawdopodobnie spędzi tu dwa... Beata