Auchan - stacja paliw

Stacje benzynowe

Gdańsk, Szczęśliwa 3

Justyna - ocena (1) Tankowałam tylko na tej stacji dobre dwa lata, zawsze zalewam do pełna jak... Justyna Krzysztof - ocena (1) Tankuje tylko na tej stacji najlepsze ceny zero problemów, dotyczy również... Krzysztof kierowcaGd - ocena (1) tankuje lpg do każdego swojego pojazdu od lat zero problemów , topka cenowa... kierowcaGd
Krakop - opinia (1) PB i ON są ok. Problem jest z LPG. Używają średniej mieszanki. Toyota po... Krakop Damian - opinia (1) Uwaga na gaz lpg ul. szczęśliwa auchan stacja - zawsze 2 l extra wchodzi i... Damian Rafał - opinia (1) Robiłem testy gazu LPG . zawsze w auchan wchodzi mi o ok 10-15% gazu do butli... Rafał Chcesz mieć problemy zatankuj tam ON (2) ...niestety jakosc nie idzie w cenie... tankowałem tam ON kilkakrotnie a po... Tom Tankuje tam 1-2 razy w tygodniu od 2008 roku. (1) Najpierw benzyna do auta z wtryskiem bezposrednim a od 2010 roku ON. Nigdy... Marek Dobra (1) Leje od początku istnienia różne paliwa najwięcej ON i gazu problemów nigdy... Marek Serdecznie polecam (1) Cała moja rodzina tankuje tam od początku istnienia tej stacji. Byla to BP 95... Paweł polecam...:-) (1) na przestrzenie 6 lat tankowałem różne auta - diesel i benzyna bez znaczenia... mike zwykle tylko tansze paliwo (1) cala zime tankowalem turbodiesla i zadnych klopotow z paliwem. kolego -7:... michal Uwaga!!! "Chrzczone" lub tresne paliwo. (1) Jak do tej pory zawsze tankowałem na stacji NESTEE i nie wiem co pokusiło... DRAPIR Woda w ropie!!!!!! Zamarza przy - 7 C (1) Woda w ropie!!!!!! Zamarza przy - 7 C Jacek