Audiobook dla 3-latki, jaki?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jak w temacie.Moja corcia jest teraz na etapie sluchania bajek. Kupilam jej 2 plytki Kacper w szufladzie i Dosie ale nie sa za ciekawe. Jest tylko jeden lektor. Nie ma zadnych dzwiekow czy dzieciecych glosow.

Mozecie cos polecic? Problem z nimi jest taki ze nie jest napisane w opisie o czym jest bajka i dla jakiej grupy wiekowej jest przeznaczona stad moje pytanie do Was.

Chodzi mi o taki audiobook gdzie np. jak ktos jest na straganie slychac gdzies krzyki z daleka itd... czyli odzwierciedlajace opowiadane slowa. Sorry ze tak perfidnie ale na szybko nie wiem jak wytlumaczyc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Audiobook dla 3-latki, jaki?

To szukaj może bardziej słuchowiska niż audiobooków, ja też kiedyś kupowałam córce takie z bajek Disneya ze były oryginalne dialogi z bajek, ale lektor był normalnie

Bardzo polecam królewne Śnieżkę i 7 krasnoludków w wykonaniu Anny Dereszowskiej i De Mono :-)

A może Bajki - grajki, u nas się bardzo sprawdziły.

Tez polecam bajki-grajaki, można ściągnąć z netu. Przepiękne. Mamy kilkadziesiąt, a syn od 3 lat codziennie słucha jednej - pra, pra słonia.. ech...

Moja córka uwielbiała w tym wieku audiobooki z kolekcji Dziecka. Były kiedyś sprzedawane w kioskach. Pamiętam, że cała rodzina biegała po różnych kioskach bo wtedy je już wyprzedawali. Udało nam się kupić 15. To takie wydanie z książeczkami. Moja córka już ich nie słucha, bo wyrosła.

Potwierdzam, ta kolekcja z "dziecka" jest super, mieliśmy kilka :-)

Inne tematy z forum

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...