Kinga Płonka - opinia (1) Serdecznie polecam ten komis. Obsługa bardzo profesjonalna. Duży wybór aut w... Kinga Płonka Julia Łucja - opinia (1) Polecam. Fachowa pomoc.Wszystko szybko i sprawnie. Polecam każdemu. Julia Łucja Mglanc - opinia (1) Bardzo profesjonalny komis samochodowy, każdy może w nim znaleźć samochód dla... Mglanc
IwonaP - opinia (1) Mieszkam na Śląsku dlatego konakt z firmą na samym początku odbywał się... IwonaP Tanita_ - opinia (1) Właśnie tutaj znalazłam swój wymarzony samochód. Bardzo duży wybór, auta w... Tanita_ Sara Kos - opinia (1) Godny zaufania i dobrze wyposażony komis. Samochody zadbane i naprawdę jest w... Sara Kos Niva Mito - opinia (1) Świetny komis :)! Wszystkie auta zadbane i czyste. Jest na prawdę duży wybór... Niva Mito Paulina Pawlicka - opinia (1) Bardzo polecam ten komis! Kontakt bardzo szybki i bezproblemowy. Obsługa... Paulina Pawlicka Mroczek Natalia - opinia (1) Świetna obsługa i kontakt z klientem - jako naprawdę wymagająca klientka,... Mroczek Natalia Magdalena - opinia (1) Super, bez problemowy kontakt. Dobre ceny. Duża oferta aut. Każdy znajdzie... Magdalena ford - opinia (1) Godny polecenia komis. Właściciel bardzo prafosjonalny i pomocny w wyborze... ford Katarzyna Krupa - opinia (1) Świetny serwis! Każdy znajdzie coś dla siebie! Autka piękne i w świetnim... Katarzyna Krupa Karolina - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń. Obsługa na najwyższym poziomie, prawdziwi znawcy tematu a... Karolina Izabela K - opinia (1) Świetne miejsce z dużym wyborem samochodów. Ciężko znaleźć dobre auto w... Izabela K Joanna Poznań - opinia (1) Polecam profesjonalizm Pana Arka. Jak nikt potrafi doradzić i wskazać na wady... Joanna Poznań Magdalena M - opinia (1) Pomimo mojej wybrednosci, udało się znaleźć idealne dla mnie auto.... Magdalena M Sandra - opinia (1) W raz z narzeczonym jesteśmy bardzo zadowoleni,auto dokładnie takie jak w... Sandra pan g - opinia (1) Witam kupilem auto u pana Arka bardzo ladne zadbane i bezwypadkowe ogladalem... pan g Aleksandra Koko - opinia (1) W poszukiwaniu swojego wymarzonego auta trafiłam na bardzo kompetentną... Aleksandra Koko Sebastian - opinia (1) Serdecznie polecam! Korzystałem z usług firmy na początku czerwca i udało mi... Sebastian