Sandra - opinia (1) Bardzo duży wybór samochodów, ceny adekwatne do pojazdu. Każdy znajdzie coś... Sandra Aleksandra Kowalska - opinia (1) Jestem zaskoczona, że trafiłam na tak dobry komis, z tak świetną obsługą.... Aleksandra Kowalska Iwona Wk - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Ceny nie są wygórowane, duży wybór samochodów w... Iwona Wk
Ewa - opinia (1) Bardzo miła atmosfera moje wrażenia bardzo pozytywne Ewa Marcin - opinia (1) Sam nie wierzę że to pisze ale z całego serca polecam ten komis. Wcześniej... Marcin Eliza Jarocińska - opinia (1) Komis warty polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, ale... Eliza Jarocińska JoaGla - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam usługi. Duży wybór samochodów, ceny adekwatne.... JoaGla Maciej Szymczak - opinia (1) Korzystałem z komisu i jestem bardzo zadowolony. Auta w świetnym stanie, w... Maciej Szymczak Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z proponowanych mi aut osobowych w komisie u Pana... Karolina Martyna R - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Auto w świetnym stanie, wszystko tak jak ustalaliśmy.... Martyna R Amek123 - opinia (1) Witam Trafiłem na tą firmę z przypadku. Poszukiwałem używanego auta dla mojej... Amek123 Oliwia Pawłowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Profesjonalna obsługa, miłe podejście do klienta.... Oliwia Pawłowska Justyna Ś - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Kontakt i obsługa klienta na najwyższym... Justyna Ś Karolina Dw - opinia (1) Trafiłam tu zupełnie przypadkiem i jestem zachwycona! Pełen profesjonalizm,... Karolina Dw Natalia - opinia (1) O firmie dowiedziałam się od znajomych, którzy korzystali z usług i byli... Natalia Amelia - opinia (1) Bardzo polecam komis Pana Arka. Obsługa zna się na rzeczy i warto na niej... Amelia Anna - opinia (1) O firmie dowiedziałam się z polecenia kolegi i również polecam! Miła i... Anna Alicja - opinia (1) Znajomy polecił mi komis pana Arka, rekomendacja nie zawiodła. Bezproblemowy... Alicja Łukasz - opinia (1) O firmie dowiedziałem się z polecenia więc robie to samo :) Miła, szybka i... Łukasz Ania - opinia (2) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie.... Ania