Auto Centrum Szulc

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Wielkopolska 57

Konrad - ocena (1) Polecam ceny umiarkowane szybko i dokładnie, Konrad Solidny warsztat (1) Pan Jerzy konkretny, rzeczowy, powiedział jakimi usterkami trzeba się zająć... Anna Szczerze polecam (1) Robiłam ostatnio mojego vana i jestem zadowolona obsługa B miła i naprawa... Zadowolona
Szczerze polecam (1) Znalazłem ten warsztat w internecie i nie żałuję. Wymieniłem w swoim Q7 oleje... Zadowolony (1) Byłem w tym warsztacie wszystko co miałem zrobić w moim audi zostało... Zadowolony drogo i jeszcze raz drogo (1) Tragedia... nigdy więcej. Kolejny warsztat w okolicy który po pierwszej... tomek nie polecam (1) warsztat to straszna porazka.. z pozoru wszystko wyglada naprawde elegancko,... pavel Seat (1) 3 miesiace po wymianie hamulców pojawiły się problemy Godziny pracy za krótkie Klient Golf (1) Polecam ten warsztat, naprawa wykonana solidnie i w przystępnej cenie. Golf Fatalne podejście do klienta (2) Ceny za usługi zdecydowanie za wysokie, tak jak i ceny potencjalnych części.... Kuba Porażka ... (2) Obsługa z początku się wydaje miła dopóki nie drąży się tematu. Asortyment -... Niezadowolony klient Polecam (1) Polecam warsztat Pana Jerzego byłem naprawić mojego Forda Focusa, wymian... Damian Mechanika (1) Jestem zadowolony i to bardzo.Wymiana rozrządu i świec żarowych w Volvo xc90 arturaustria toyota zawieszenie (1) pierwszy raz -podjechałem bo blisko i dobre opinie klientów i nie zawiodłęm... marass Citroen C3 (1) Byłem parę dni temu w tym warsztacie i umówiłem się na konkretny dzień na... Artur marek (1) byłem w tym warsztacie bardzo szybko i dobrze naprawili mi moje auto audia6... audi a 6 AUDI 80 (1) Profesjionalnie wykonana naprawa,wlasciciel czlowiek do rzeczy-fachowiec a... Klient Nie polecam (2) Byłem dwukrotnie. Pierwszy raz był w miarę ok ale chciałem lekko przepłaciłem... Roman W.