Auto-Euro-Nord

Taxi Przewóz osób

Gdynia, adm. Józefa Unruga 111/2

BARDZO NIE POLECAM (1) Czekałam od 15 minut na taksówkę, która miała być za 5 minut. Widzę przez... A Nie Polecam (2) 2,40 w dzień 3,60 w nocy najdroższa taxi w trójmieście , za taką cenę można... Klaudia Anna - opinia (2) Zamawiając taksówkę zapytałam sie jaki jest koszt interesującego mnie kursu.... Anna
Czas oczekiwania (1) Witam, jeżeli czas oczekiwania na taksówkę to 20 minut to proszę uprzedzać... Justyna Szybko, tani i solidnie (1) Zamówiona taksówka przyjechała szybka i nacz, a co najważniejsze cena... Michał taxi (1) Jestem klientem juz dlugie lata. Raz wyglada to bardzo dobrze,raz gorzej, ale... Maciek najdrozsza taksowka swiata! (4) zdecydowanie nie polecam ze wzgledu na wysokosc cen! za 5 km z Pogorza do... jacek NAJDROŻSZY KURS W MOIM ŻYCIU!!! (1) Przejechałam 10 km i zapłaciłam 60 zł. 6 zł za jeden kilometr??!!!!!... Alicja OK (1) KIEROWCY BARDZO MILI, NATOMIAST CZAS OCZEKIWANIA NA TAXI 15 MIN....TROCHE... STAŁA KLIENTKA SUPER FIRMA POLECAM ! (1) Szybki czas oczekiwania na taksówkę, mili kierowcy, ostatnio dostałam kartkę... Zosia Taxi nord (1) Jezdze czesto, zawsze szybko ,mili kierowcy polecam pisi Super. (1) Dobra firma, jechałem dzisiaj z Obłuża Do Centrum. Czekałem 3 minuty na... Lux. Polecam wszystkim! (2) Polecam tą frimę. Jechałem do gdańska za rozsądną cenę. Taksówkarz... Łukasz okropnie!! (3) przejazd taksówką był nieprzyjemny, prowadziła kobieta, która była wulgarna i... klaudia rozczarowanie (1) Było by dobrze gdyby można było z wami bez problemu przewozić duże psy!! U... klientka Zajebiście !! (1) Dobra firma taksiarze spoko ceny zarąbiste mi pasi a jazda poprostu bajka .... Romek.