Monataż świateł LED do jazdy dziennej (1) Gorąco wszystkim polecam ten warsztat!!!! Korzystałem z niego już... Cichy75 jetta (1) Wszystko na 6 - można tylko polecić ! Drugi raz byłem u nich i znów mi... vivaldi Naprawdę dobrzy Fachowcy (1) Oddałem im swojego passata B6 z wieloma usterkami elektrycznymi , z którymi... Przemek
Kaldiga (1) Fachowcy !!! jeszcze raz fachowcy ! działanie konkretne i ważne... kaldiga Bardzo uczciwi ludzie (1) Umówiłem sie na montaż alarmu nie mając świadomości iż go posiadam .Koszt... Bodzio Naprawde Experci!! polecam (1) Sama nazwa mówi sama za siebie.Załozyłem u chłopaków alarm rok temu...poszło... Misiek Polecam (1) Uważam że jeżeli chodzi o ich wiedzę oraz fachowość to nie maja konkurencji... Nat REWELACYJNI FACHOWCY (1) Duża wiedza ,pasja i dbałość o detale , po prostu perfekcja . P O L E C A M... Kuba REWELACYJNI SPECJALIŚCI - POLECAM !!! (1) Chciałbym pochwalić specjalistów z tej firmy , radzą sobie z najcięższymi... Bartek Szybko i sprawnie (1) Miła, profesjonalna, szybka obsługa. Fachowcy znający się na rzeczy. POLECAM Arek super!!! (1) Swietna firma, wstawili mi nowe głośniki i radio, wszystko trwało nie długo a... bartek ch świetni fachowcy (1) jak w tytule - nic dodać, nic ująć, i ceny bardzo sympatyczne :) adek Świetni specjaliści (1) Skorzystałem z usług Auto Expert i muszę powiedzieć że posiadają bardzo dużą... Borys Profesjonalnie Sprawnie i Tanio - Polecam ! (1) Korzystałam już z wielu usług tej firmy, profesjonalizm pracowników bez... klientka POLECAM !!! 100% Satysfakcji !!! (1) Jestem ich stałym klientem.Jestem u nich już 5 raz i ani razu mnie nie... Bartek ze Skody Bardzo dobry (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi oraz fachowości!Nikt nie mógł sobie... Henry Subaru (1) Przyjechałem do nich z zapytaniem czy da się zamontować radio 2din w moim... Robciu REWELACJA nawetr w autoryzowanym serwisie nie potrafili zrobić !!! (1) Przyjechałem do tej firmy z polecenia ponieważ mówią o nich że jeżeli oni nie... Tomek S. Jola - opinia (2) Dzieki alarmowi ktory zostal zamontowany w tym zakladzie dalej mam auto, nie... Jola Gorąco Polecam (2) Bardzo profesjonalne podejście wstawiono mi gośniczki, odcięcie zapłonu... syla