Piotr - opinia (1) Profesjonalne podejscie.Wszystko OK.POLECAM Piotr Godni polecenia (1) Montaż zestawu głośnomówiącego wykonany szybko i solidnie. Polecam! Michał Polecam (1) Firma na którą można liczyć, zostałem kompleksowo obsłużony, miałem awarię... Kajetan
Dobry Elektryk (1) Posiadam Honde 2005r miałem spaloną instalację, poprzedni właściciel dołożył... Paweł Polecam (1) Znalazłem ich w necie, po mimo że do Gdańska mam ponad 120km warto było... Tomasz Jestem zadowolony (1) Po mimo tego iż jestem użytkownikiem starej mazdy a w firmie i przed nią... Bronisław Ratajski autoalarm (2) Profesjonalnie, dokładnie i czysto.Polecam wszystkim. Zwawy Kobieca opinia :-) (1) Miałam okazję skorzystać z ich usług. Fachowo doradzili, pomogli wybrać... Agnes Fachowość w 100% (1) Gorąco polecam. Fachowo, sprawnie, bezproblemowo. Tomek S. super fachowcy (1) Moje najnowsze Audi A4 zabezpieczyli rewelacyjnie ponieważ była już próba... Radek Polecam! (1) Fachowa i szybka obsluga-zdecydowanie polecam! E-30 ;] Super (1) Najlepszy warsztat jaki miałe okazję odwiedzić. Chylę czoła przed... Dominik Poprostu super (2) Takiego Kompleksowego punktu brakowa³o na Pomorzu! Jako zadowolony... Auto Pedant T4 potwierdzam - są naprawdę dobrzy (2) przyznam, że już miałem wybrane miejsce instalacji alarmu, gdy wszedłem na... krzy$iek (vw bora) Super warsztat (2) Niskie ceny, szybki montaz i na prawde pro podejscie do klienta. Najlepszy... Jędrula WARTO (2) Tanio sprzedali, szybko zamontowali, mało za to skasowali. Na prawde warto.... GTIfan tzreba ich poznać (1) Fachowcy wywodzący się z Autoradu gdzie jeżdziłem od lat . Będę do nich... Andrzej