Polecam ! (1) Chłopaki znają się na rzeczy. Instalacja elegancko zamontowana i to w bardzo... Pablo Diagnoza+Gaz+ Elektronika (1) Przyjechalem do warsztatu z kilkoma problemami. Diagnoza (podpiecie... Astra Coupe Bardzo nieprofesjonalene podejście. (1) Przegląd LPG był umówiony, przyjechałem zostawiłem auto. Miało być gotowe po... Filip Sawicki
Polecam (1) Przyjechalem do tego warsztatu z dosc powaznym problemem. Wszystko dalo sie... Piotr bardzo polecam (1) warsztat posiada bardzo przystępne godziny otwarcia, dobry kontakt... złota skoda Nie polecam !!! Omijać z daleka (1) Naprawdę nie polecam nikomu, zniszczyli auto naprawiając przód (porysowali... Adam Polecam ! (1) Polecam serdecznie wszystkim warsztat. Gazowałem u nich już 3 samochody.... Karol Polecam nie tylko do LPG ale i do innych napraw (1) Zakładałem gaz do Renault Megane 1.4 70kV, 2002 r. Auto miało wadę związaną z... Krzysztof POLECAM, szczególnie za profesjonalizm (1) Konkretnie, szybko, profesjonalnie, auto jak nowe jestem bardzo zadowolona.... Agnieszka Namiary (2) Czy ta firma w ogóle działa? Próbuję się dodzwonić od dwóch dni. Albo tel... Iwo Rewelacja! (1) Zakładałem w tym warsztacie instalację w samochodzie, który jest trudny do... Daniel Profesjonalizm w czasach obłudy i złodziejstwa! (1) Serdecznie polecam wszystkim ten warsztat. Profesjonalna obsługa za naprawdę... Agnieszka Instalacja gazowa (1) Warsztat godny polecenia, instalacja działa jak należy, szybko jak i tanio.... Toyota Avalon To jest poprostu profesjonalizm !!! (1) Co tu dużo pisać sam nagłówek mówi wszystko . Super fachowiec i wszystko ,... Elżbieta i Tadeusz auto-gaz super (1) W moim starym 20letnim Espace Renault ustawiono mi tak gaz że auto odżyło i... M BARDZO POLECAM (1) Pierwszy raz spotkałem takie profesjonalne podejscie do Klienta jak i do... Aleksandra i Paweł Pełna Fachowość (1) Polecam wszystkim zainteresowanym montazem gazu w swoim samochodzie. Pelna... Dymek Piotr - opinia (1) Instalacja gazowa, którą założyłem w tej firmie spisuje się bardzo dobrze.... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Szefostwo warsztatu, Państwo Tomczakowie, to pełen profesjonalizm. Pan Darek... Tomek Rewelacja!!!! (2) Szczerze polecam wszystkim, 2 miesiace temu pan Dariusz instalował mi gaz,... rychu