Renault grande Espace (1) Korzystam z usług warsztatu od ponad trzech lat, począwszy od założenia... Sebastian Polecam (1) Witam W potrzebie diagnozy albo naprawy korzystam z tego warsztatu już od... Jacek Omijajcie szerokim łukiem (1) Nie jestem zadowolony z usługo oferowanych przez firmę, ponieważ po odebraniu... Paweł
Fachowcy LPG szczególnie do zadań specjalnych (1) Pan Darek świetnie łączy wysokie kompetencje dotyczące instalacji gazowych i... Mariusz78 naprawa instalacji gazowej (1) Polecam ten warsztat! Naprawiają rzeczy "niemożliwe" :-) Mam w samochodzie... Ewa Nie polecam (1) Omijajcie jak najdalej. Partacze Max Uczciwie i fachowo (1) Byłam umówiona na przegląd instalacji gazowej, bo czułam drgania kierownicy... Elżbieta POLECAM (1) Jako długoletni klient z czystym sumieniem polecam ten warsztat. Zawsze mam... Maciej Żaneta Kia Carens (1) Pan Darek to urodzony mechanik. Zresztą jego załodze tez nic nie brak.... Żaneta Zander pełen profesjonalizm (1) zakladalem instalację gazową i wszystko śmiga bez problemu. Miła obsługa i... Dd Madziena... (1) Gosc sie zna na rzeczy jezeli chodzi o auto gaz....jedna rzecz mnie... Marzena Darek - opinia (1) Panowie wiedzą co robią nie brak im umiejętności i doświadczenia. Szczerze... Darek Oszukana (2) Banda oszustów i tyle. Za kawałek taśmy i bezpiecznik oraz 10 min. pracy,... Aneta Audi a6 2.4 ARJ (1) Posiadam audi z LPG z ,którym w 5- ciu firmach w Polsce nie potrafili mi... Marek Opel Vectra GTS 3.2 V6 (1) Posiadam Opla Vectre GTS 3.2 V6 auto zakupione już z 5 letnia instalacją... Mateusz PASSAT 2.8 (2) WITAM SERDECZNIE DARIUSZA TOMCZYKA ZNAM JAKO KLIJENT OD 10 LAT.TO JUZ MOJE... SEBA Mercedes Okularnik 3.2 V6 (1) Pragnę polecić ten warsztat KAZDEMU. Pan Darek to mega fachowiec, który jest... BARTOSZ DANIEL Zdecydowanie polecam! (1) Z problemem w moim aucie 'zwiedziłem' już wiele warsztatów, zarówno... M. Chevrolet lacetti (1) Instalacja STAG-4. Przez pierwszy 1000 km zgodnie z oczekiwaniami w okresie... Wojtek renault grand scenic złoty 2.0 16v ( paweł) (1) Serdecznie polecam wszystkim chcącym załoźyć instalacje LPG warsztat Dariusz... Paweł