Pełen profesjonalizm (1) W lipcu zeszłego roku założyłam w tym warsztacie instalację gazową w swoim... Anna Łukasiewicz Zdecydowanie odradzam! (1) W grudniu mój samochód odmówił posłuszeństwa, został odholowany do warsztatu,... M.Krasucka Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM (1) Cztery lata temu założyłem u nich gaz. Od tamtej pory wykonuje u nich... Andrzej
Polecam! (1) Polecam wszystkim ten warsztat, robię u nich przeglądy gazowe oraz rożne... Hondziarz POLECAM INNYM (1) Profesjonalne podejście do sprawy,bardzo dobry kontakt,jestem bardzo... Marcin PROFESJONALIŚCI (1) Polecam ich jako jedynych znanych mi profesjonalistów z branży samochodowych... Marylek śmiało polecam (1) Witam, w listopadzie 2008 roku założona instalacja BRC SQ24 do mojego aut... pablosan Auto Gaz (1) Profesjonalne podejście do sprawy. Wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie... Bart fachowa obsluga (1) już kolejny raz korzystam z usług tego serwisu i jestem naprawdę zadowolony!... Paweł Sawicki Polecam. (1) Założona instalacja w 2007 r.Do tej pory przejechałem ponad 180200 km. Jedyne... kierowca - instruktor kompetentna obsługa, profesjonalne podejście (1) Nad moim autem nie jeden mechanik rozkładał ręce i bagatelizował problem.... Agnieszka Niekompetencja, nieumiejętność naprawy gwarancyjnej, i kilka dni czekania (3) Czekałem prawie 3 dni na wykonanie mi instalacji. Następnie źle były... Marcin Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz ! (1) ŻYCZĘ WSZYSTKIM TAKICH KONTRACHENTÓW SZCZERZE POLECAM INTERESY Z TAKIMI... m5g nikt nie chciał podjąć się naprawy a oni postawili mi auto na cztery koła (1) Jeździłem swoim Mitsubishi od warsztatu do warsztatu i nikt nie chciał się... Marcin