Zleciłem wymianę sprzęgła Hyundai i30 (1) Wiem że to serwis Hondy ale też wiem że kiedyś to był serwis Hyundaia więc... klient Jestem raczej zadowolony z serwisu. (1) Wygląd budynku (zwłaszcza poczekalnia) trąca lekko PRL-em, ale mechanik z... marekS Nie polecam (1) Będąc w salonie i oglądając nowe auta musiałem zadawać sam konkretne pytania... Krzysztof
Dobry serwis. (1) Miałem przyjemność serwisować hondę accord po raz drugi w tym serwisie i... Maciek z Gdańska nie skorzystam - opinia (1) Serwisowałem tam kilka razy samochód Hyundai. Przy naprawie gwarancyjnej... nie skorzystam Wiele watpliwości co do wykonywanych usług (1) Posiadam 3 samochody marki honda, w tym jeden nowy. Wszystkie serwisowalismy... Paweł Nie polecam (1) 1.5 h wymieniali klamkę, gdzie w innym serwisie zrobili mi to wcześniej w 15... kaz Jak najbardziej polecam (1) Fachowa obsługa, ceny przystępne, 100% zadowolenia!!!! Olin SERWIS OD ŚCIĄGANIA PIENIEDZY!!!!!!! (3) SERWIS I OBSŁUGA TRAGEDIA OPRYSKLIWI, ZDARZAŁO SIĘ ŻE PODNOŚILI GŁOS... TAJNY0 Pozytyw (1) Chcialem kupic samochod u nich Honde Civic 1.6 piekna i przelalem zaliczke... Paweł Banasik pojechalem tam na badania techniczne (1) ... Kazali mi zaplacic 162 zl za przeglad, ktorego moje auto nie przeszlo, bo... luki Słaby serwis (1) Pojechałem wymienić w tym serwisie świece - bo potrzebny jest specjalny... Michał Górski wąsaty jegomość (1) Byłem w tym warsztacie przy salonie zapytać się czy maja możliwośc... Paweł G