Marek - ocena (1) Szybko,tanio,i najważniejsze,uczciwie.Brawo. Marek Darek - opinia (1) dawno nie wróciłem z warsztatu tak zadowolony - szybka, profesjonalna... Darek Mariusz Reda - opinia (2) Jeśli ktoś z Państwa potrzebuje naprawić szybę lub wymienić z czystym... Mariusz Reda
Marek - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Wymiana szyby przedniej, Skoda Fabia... Marek Marek - opinia (1) Naprawa uszkodzonej, przedniej szyby - błyskawicznie i niedrogo. Polecam! Marek Mini ONE - opinia (1) Wszystko super szybki termin szybki skuteczny montaż. Fachowcy mili uprzejmi... Mini ONE Karol - opinia (2) Polecam kontakt szyba szybko wymieniona Karol Janusz Bardzo zadowolony klient !!!!!!!! - opinia (2) Szybko i bezproblemowo rozmowa w środę wymiana szyby tylnej w czwartek polecam Janusz Bardzo zadowolony klient Marta - opinia (2) Bardzo pomocni i profesjonalni ludzie. Przyjechałam z zepsutym mechanizmem... Marta Skoda yeti wymiana szyby (1) Miałem wymienianą szybę w skodzie yeti i jestem bardzo zadowolony z ich pracy... Maciej Firma godna polecenia (1) Firma pełen profesjonalizm. Usługa wykonana dokładnie i czysto. Miła atmosfera. Rafał VOLVO V40 (1) 100% PROFESJONALIZMU!!!!!!!!!!!!! Polecam każdemu bo naprawdę warto. Wymiana... Marek Polecam w 100% (1) W pełni profesjonalna firma, ceny odpowiednie do jakości, a nawet trochę za... Przemek Wymiana szyby czołowej w aucie honda (2) Polecam zakład mimo iż dwa razy składałem reklamację ze względu na błąd... Sylwester Napewno wrócę! (1) Pełen profesjonalizm połączony z miłą atmosfera ! Maciek Wymiana szyby czołowej Octavia 2 (1) Będąc na wczasach musiałem niestety wymieniać szybę czołową w mojej... Tomek Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wymiana szyby w Audi A3 przebiegła... Piotr polecam i ja (1) Panowie w 100 % profesjonalni, miło i grzecznie tlumaczą, są uczciwi, użyli... Bogusia Polecam! (1) Profesjonalna i rzeczowa porada przed zamowieniem uslugi. Sama usluga... Katarzyna Leszek - opinia (1) Gorąco polecam! Szybko,sprawnie,fachowo Leszek