Wymiana szyby (1) Polecam serdecznie.Fachowo, dokładnie, Precyzyjnie, pieczołowicie. Mogłem... Radiator POLECAM !! (1) Gorąco polecam !! Szybka i fachowa obsługa andrzej1977 super (1) Profesjonalna obsluga, jestem zadowolony z efektu końcowego. Polecam innym. Gruby
Gorąco polecam (1) Usługa wykonana szybko i fachowo. Dotrzymany termin. Kontakt rzetelny i... Krzysztof POLECAM!! (1) Szybki kontakt + profesjonalny montaż + miła obsługa= Pełne zadowolenia... BeeDee Express Solidny warsztat (1) Z powodu odprysków musiałem zmienić szybę w swojej Cee'd. Nigdy wcześniej... Zadowolony klient SZybko i fachowo (1) Wymiana szyby expresowa.Miła obsluga.Polecam. Waldek Polecam. (1) Szybko.Solidnie. Cenowo atrakcyjnie. złota 206`tka rafall85AR159 - opinia (1) Szybka i fachowa wymiana szyby. Na miejscu fajna atmosfera, kawa i herbata.... rafall85AR159 Jak najbardziej polecam !!! (1) bardzo sprawna i szybka wymiana,miła obsługa,pełen profesjonalizm, polecam tą... Paweł Polecam (1) Szczerze polecam korzystanie z usług firmy Auto Glass. Samochód z pękniętą... Dagmara Nie polecam - zawiodłem się (1) W zasadzie powinienem był się ewakuować już jak mi się specjalista władował w... Tomasz Firma godna polecenia! (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Zero problemów. JK Firma godna polecenia (1) Gorąco wszystkim polecam. Miałem do wymiany uszkodzoną szybę w busie.... Krystian Oleszczyk Polecam!! (1) Profesjonalna obsługa i zaangażowanie godne podziwu. Serdecznie polecam! Z13