Hubi - opinia (1) Jeżdżę wyłącznie do tego warsztatu, ponieważ moim zdaniem są najbardziej... Hubi Kaja - opinia (1) Konserwacja podwozia - profeska!! Cieszę się, że wybrałem właśnie ten... Kaja Powtórz kilka razy w czym jest problem a i tak się tym nie zajmą! (1) Marnowanie czasu i kasy Peugeot
Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z warsztatu Auto Master. Moim zdaniem, na podstawie... Michał Najlepszy warsztat (1) Z usług warsztatu korzystamy od kilku lat. Bardzo pomocni pracownicy -... Asia Usługi Auto Master (1) Korzystam z usług warsztatu od kilkunastu lat, nigdy mnie nie zawiedli zawsze... Michał Wymiana oleju (1) Byłem w automasterze na wymianie oleju oraz filtrów w moim samochodzie - Pan... Marcin Wąsik Polecam. (1) Dla mnie jest to warsztat godny polecenia. Uważam, ze świetnie radzi sobie z... Kazik nie polecam (1) Robiłam tam przegląd techniczny i nie polecam! Mimo naprawy auta ( nie u... magda Przeapalili mi zarowki podczas przegladu (1) Przepalili mi żarówki podczas przegladu rejestracyjnego, nie chcieli usunąć... Zbigniew Awaria czujnika hamulców (1) Pojechałem ze świecącą kontrolką czujnika wykrywającego błędy w układzie... Kierowca Auta Nie polecam nikomu! (2) Kupiłam samochód od kolegi,który zlecił przegląd samochodu jak i silnika... była klientka POLECAM! (1) Konkret warsztat samochodowy! Jako ich stały klient dokładnie wiem, jaką... Rafał Ja polecam! (1) Niejednokrotnie pokazali swój profesjonalizm. Jednak ostatnio miałem problem... Artur Polecam ! (1) Byłam jak na razie 3 razy i uważam, że warsztat godny polecenia! Obsługa... mama 3 raz sie zawiodłam (1) 3 razy oddałam auto AR GT do mastersa: 1 wizyta - czujniki cofania -... Monika Świetne podejście do klienta, szybkość i jakość obsługi (2) Mieszkając w Rumi przez 7 lat korzystałem z usług Auto-Master i serwisowałem... Marcin F. "zwykła wymiana opon" (1) Byłam umówiona na wymianę opon samochód zostawiałam po 11.00, gdyż usługa... Magdalena Kurowska Kuken - opinia (2) He he, Banda naciagaczy. Warsztat Auto-Master, pojechałem wymienić klocki w... Kuken polecam (1) Zdecydowanie polecam pomoc drogową, którą zapewnia warsztat. Zjawili się... D@wid