Andrzej - opinia (1) Porównując ceny części stosownych w firmie (mimo wpisanego na fakturze rabatu... Andrzej ... (1) W automaster chciałem sprawdzić i ustawić w nowo kupionym aucie geometrię... michał Prawie zniszczyli mi samochód!!! (1) Pojechałem na wymianę flitru oleju i oleju. Wszystko wyglądało dobrze, jednak... John
NIE POLECAM (2) Niestety. serwisowałem i nich dwa samochody przez 3 lata i niestety muszę... Rumianin jest dobrze (1) nadają się do prostych napraw bieżących. Maxim warto skorzystac (1) celujace rozpoznanie wad+solidna naprawa tomek h. Darek - opinia (1) fachowośc, terminowośc, rzetelnosc. Polecam wszystkim Darek NIE POLECAM (1) Niekompetentnie. Wymiana filtra kabinowego w focusie całkowicie przerasta... Andrzej nie jest źle (1) wiedza i umiejętności niektórych mechaników odbiegają od standardów, niestety... stały klient nie dla wszysktich mercedes (1) Jeśli dla kogoś jest drogo to polecam usługi u szwagra w garażu :) na pewno... wuwas coraz LEPIEJ (1) Również jestem klientem od kilku lat \"Auto-Master\".Wszedłem na tą strone... Gdynianin coraz GORZEJ (1) Jestem klientem od kilku lat. Niestety ten warsztat nie jest jak WINO... :... torunianka ogolnie tragedia (1) nie polecam, potrafia tylko wymienic olej i to nie zawsze,sa drodzy,nie... michal doriska212 (1) warsztat w super miejscu centrum obłuza idealnie trafiono,usługi wykonywane... doriska212