TAK NAPRAWIAJĄ,ŻEBY ZA CHWILĘ WRÓCIĆ Z TĄ SAMĄ USTERKĄ :( (1) 800 zł w plecy bo 3 raz w ciągu 6 mscy popsulo mi sie to samo,wiec ja sie... wielokrotny klient Bardzo dobry serwis (1) Firma godna polecenia. Od 3 lat zawożę tam swoj samochod na przeglad i... pixies Może i drogo, ale solidnie (2) Lepiej zapłacić i mieć gwarancję dobrze naprawionej usterki, niż jeździć od... jacek
Polecam z czystym sumieniem (3) Skorzystałem z usług tej firmy i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Gdybym... Gdynianin Stanowczo odradzam (1) Niekompetencja, niechlujstwo i brak wyobraźni. Z pozoru prosta praca wykonana... nie polecam dobra maszynka do zarabiania pieniedzy dla wlasciciela (5) Nie mialem wczesniej zadnych doswiadczen z uslugami Auto-Master, ale poniewaz... bpuch Szczerze odradzam (1) W ostatnich 3 tyg korzystalem dwa razy (wymiana opon). Za pierwszym razem... olek oj zło (3) Właśnie oddałem auto do innego mechanika. Okazało się, że coś co mi ponoć... Z Dziwne trzeszczenie drzwi po wizycie w warsztacie (1) Zostawiłem auto do naprawy 2 razy, wymieniałem części przed dużą wyprawą... Paweł Polecam tym którzy chcą mieć sprawne auto (1) Ostatnio polecono mi jakiś mały warsztacik, który prowadzi pan Zdzisiek.... Bogdan Korzystam od 10 lat i polecam (1) Zdazylo mi sie korzystac z wielu warsztatow samochodowych, ale ten jest... Marek Awaria auta podczas podróży (1) Dnia 18/02/2011uległa awarii moja Vectra B rocznik 1997.Podczas pobytu w... Adam z Wrocławia Alternator "Firmy Bosch" :( :( :( (1) Jakiś rok temu (styczeń 2009) byłem w tym warsztacie, ponieważ miałem... Damian Korzystam od wielu lat (1) i musze przyznac ze jestem zadowolona z poziomu i jakosci napraw i serwisu... Kamila Solidny warsztat, ceny przystępne (1) Korzystałem z usług tego warsztatu już wielokrotnie i jest w pełni zadowolony... Radek jest ok. (2) Generalnie warsztat jest ok Gdynianka :))) nie polecam (1) Korzystałam z usług stacji przy poprzednim samochodzie kilka lat temu i byłam... Jutka wystarczy spojrzeć na opinie innych (1) 2 lata temu naprawiałem u nich samochód kilka razy. Po czym postanowiłem... Lord nie jest zle (1) czytam te opinie i własciwie nie wiem co myslec, ja czesto tam kupuje... ktos c.... (1) Korzystalem juz wczesniej z uslug warsztatu 1 czy 2 razy do prostych prac... Boleslaw