odradzam (1) Jakość usługi fatalna, mase zacieków, elementy niedomalowane. Właściciel... Mariusz Totalna porażka (3) Chciałem na swoim Peugeot 308 naprawić lakier na zderzaku po malutkim... Agnieszka Kowalska Naprawa po wypadku (1) Auto Audi A4 odebrane z miesca wypadku, Fachowa informacja na temat kosztow i... Wieslaw
ŚWIETNI!!! (1) Pierwszy raz skorzystałem z usług i wystawiam 6.Jestem bardzo zadowolony ze... Taxi.szofer partacze i aroganci (1) Nie potrafią nic porządnie zrobić, auto fatalnie polakierowane, coś co nie... niezadowolony klient Fachowo. Zgodnie z ustaleniami. (1) Rzetelnie, fachowo, terminowo i niedrogo. Otrzymałem to na co się umawiałem.... Maciej Warsztat godny polecenia (1) Korzystam z serwisu AZ od 8 lat zarówno w zakresie usług mechanicznych jak i... Zadowolony Bardzo Niezadowolony Klient (1) Najbardziej niesłowny warsztat w całym trójmieście, terminów nie dotrzymują w... Łukasz Lakiernik na medal! (1) Wgniecione drzwi i urwana listwa naprawione tak, że nie ma żadnego śladu,... smeg stanowczo nie polecam (1) Niekomunikatywni, niesympatyczni, niesolidni, krętacze, a poza tym kasują jak... niezadowolona Naciągacze i krętacze (2) Pojechałem na wzmocnienie belki i spawanie kielicha amortyzatora. Zamiast... Niezadowolony klient W moim przekonaniu słabo. (1) Samochód naprawią, ale o dowodzie wykonania usługi można zapomnieć.... Kot w Butach (...) (1) pomimo kosztorysu i uzgodnienia / wymiana uszkodzonego zderzaka i wzmocnienia... Edmund Szybko i sprawnie (1) Szybko i tanio pozbyłem się problemu z klepniętym reflektorem w swojej... Indy naprawa i konserwacja (1) oddałem samochód do naprawy (nierówna praca silnika, stuk z prawej strony w... M uszkodzone szyby zarysowania (1) wstawiłem auto do polerowania szyb i lakieru i odebrałem auto całe zakurzone... GRZEGORZ Szczególnie polecam (1) Cenię za fachowość , rzetelność , terminowość i uczciwość. Mirosława Swarcewicz