Nm - ocena (1) Najlepszy warsztat! Fachowo, ceny rozsądne, doskonała komunikacja, dokładne... Nm Dobry poziom (1) Raz wymianiałem alternator, innym razem naprawiałem zawieszenie. W obudwu... Darek ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ! (1) W maju zmiana sprzęgła - tarcza., docisk, wysprzeglik. W lipcu - padł... p
Zbieżność (1) Nie polecam warsztatu, ponieważ wymieniali mi maglownice (którą regenerowali)... Łukasz Warsztat godny polecenia (1) Wymieniałem niedawno sprzęgło - warsztat mogę serdecznie polecić i docenić za... Paweł Super warsztat (1) Byłem w warsztacie pierwszy raz i na pewno nie ostatni, super profesjonalna... Mikołaj Polecam (1) Gorąco polecam. Byłem kilkakrotnie z różnymi usterkami i różnymi samochodami... Jakub Uczciwie (1) Polecam wszystkim usługi auto serwisu. Wzorowe podejście do klienta. Ceny... Marek Honda Wszysko ok, (1) Zawsze jeszcze przejrzą samochód czy jest sprawny ss stryc W końcu profesjonalna firma! (1) Auto Serwis bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Podejściem, profesjonalną... Tomasz Solidnie, tanio, terminowo. (1) Ceny przystępne, termin wizyty do uzgodnienia, szkoda że nie robią też... Arek solidnie (1) Korzystalam z warsztatu po raz pierwszy, podobalo mi sie podejscie do... Magda Naprawdę dobra wrażenie (1) Odwiedziłem ten warsztat ponieważ mam do niego blisko. Zazwyczaj jeżdżę do... Krzysztof Jack - opinia (1) miło, szybko i fachowo Jack wymiana opon (1) Od dzisiaj wybieram ten warsztat, niska cena przy dobrej jakości, zniżka na... rafik M - opinia (1) Polecam to miejsce, nie dość, że fachowo i uczciwie i to jeszcze uprzejmie... M Szybko i terminowo. (1) Zamówiłem w tym warsztacie 4 opony zimowe. Po przyjeździe szybka wymiana i... alpio