Polecam wszystkim tym, którzy naprawdę chcą sie nauczyć i zdać!!! (1) Rewelacja! Instruktorzy naprawde 'z powołania', chcą nauczyć. Podchodzą do... IZA:) Najlepszy instruktor!!! (1) Serdecznie polecam ośrodek Pana Mariana. Zdałam przed chwilą i niemogę... Ania Pawel - opinia (1) Najlepsza szkola na Pomorzu.Pozdrawiam Pania Ole i Mariana. Pawel
Rewelacja :) (1) Bardzo gorąco polecam. Skuteczne metody nauczania, rezultat: zdałam za... Asieńka P. NAJLEPSZY WYBÓR (1) zdałam dziś egzamin za drugim razem po dwuletniej przerwie:) pan marian jest... Dorota W. 6334436 - opinia (1) Zdałem za 3 razem ale zdałem. I teraz jest trudniej na egzaminie nisz zeszłym... 6334436 POLECAM WSZYSTKIM TEN OŚRODEK !!!!!!!! (1) Zdałam za PIERWSZYM razem ;) Polecam wszystkim ośrodek "Autogryf". Jest to na... Madzia.M. ;) Polecam! :) (1) Dziś miałem egzamin i za pierwszym razem zdałem! Mimo że miałem marudnego... Adaś Najlepszy ośrodek (1) Panie Marianie dziękuję za cierpliwość! Ta szkoła jest poprostu najlepsza!... Jenyś!!! Lepszego nie ma :) (1) Autogryf to wg mnie najlepszy ośrodek na całym pomorzu, a może i w całej... Iwona Polecam (1) Gdyby wszyscy tak uczyli jak P.Marian i P.Ola świat byłby piękniejszy.... kursantka Pani Ola jeste rewolucyjna!! Polecam ten Osrodek!!! (1) Palecam wszystkiem osrodek Pani Oli i Pana Mariana!! Jest naprawde... Edycia Ośrodek Szkolenia Kierowców - "AUTOGRYF" ... (1) ... gorąco polecam - WSZYSTKIM !!! Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak... Karolcia - jeden z broji =D Pan Marian-nadczłowiek (1) Pan Marian to musi być niesamowity człowiek.Zdawalność... Rysiek Super szkoła!!! Polecam wszystkim!! (1) Zdałam za pierwszym razem! Wczoraj, więc jeszcze nie mogę uwierzyć!! Dopóki... Hania B STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NAUKA W OSK AUTOGRYF W ŻUKOWIE TO TRAFNY WYBÓR. DLA MNIE BYŁO TO DUŻE... J.W. Serdecznie polecam (1) z czystym sercem moge polecic szkole jazdy Autogryf. Instruktor byl wspanialy... Monika Polecam !!!!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem-to o czymś świadczy Wykłady pierwsza klasa!!!... M. B. Najlepszy OŚRODEK... serdecznie polecam!!! (1) ***PAN Marianek MISTRZEM ŚWIATA Zrobił z nas kierowców fiata. Jazdy były... Kasia:) Najlepszy ośrodek w Trójmieście!!! (1) Jazda z panem Marianem to czysta przyjemność. Jest on niezwykle skutecznym... Ania K.(c....u):)