Perfekcyjna Szkoła (1) Bardzo sumieny i zaangażowany ośrodek. Bardzo mia atmosfera duże... Łukasz Hinca TYLKO AUTOGRYF ! (1) BARDZO POLECAM !!! Solidne przygotowanie do egzaminu, bardzo dobrze... Krzysztof Lis świetny ośrodek nauki jazdy (1) gorąco polecam szkołę "Autogryf" tym, którzy chcą nauczyć się jeździć i... Monika
Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem, choć nigdy wcześniej nie miałam kontaku z... marta NAJLEPSZY OŚRODEK POD SŁOŃCEM!!! (1) Byłam pierwszą kursantką pana Mariana i zdałam za pierwszym razem, nie wiem... Anita Drewing;))) ; ) (1) Witam . Serdecznie polecam szkołę Pana Mariana ;D Pierwsze podejście i... Adaś . Polecam!!!:) (1) Serdecznie polecam ośrodek Autogryf:)dobrze i zrozumiale prowadzona teoria... Arleta:) super- extra (1) Jestem w takim szoku że nie wiem co napisać, własnie ZDAŁAM egzamin i to za... Justyna z Żukowa Autogryf to szkoła, która naprawde uczy jak być kierowcą!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy planują iśc na kurs prawa jazdy szkołę... Weronika S. polecam wszyskim, którzy chcą nauczyć się jeździć!!!!!!!!!! (1) zachęcam wszystkich do skorzystania z nauki jazdy w ośrodku Autogryf... Katarzyna T. PAULA P. - opinia (1) POLECAM TA SZKOLE !!!!OBOJE TYCH LUDZI UCZACYCH W NIEJ CECHUJA: sumienność,... PAULA P. The Best !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... (1) Serdecznie polecam ośrodek "Autogryf".Twierdzę,że jest to najlepszy ośrodek... joanna dziechcińska justysia - opinia (1) Gorąco polecam ośrodek Autogryf. Dzięki świetnie prowadzonej teorii przez... justysia zdane za 1-szym podejściem w Gdynii (1) Polecam bardzo goraco tą szkołę dzięki dobrej nauce p. Mariana zdałem za... Mariusz W. Gorąco polecam !!!!!!!!!! (1) Autogryf jest tym co potrzebuje młody , niedoświadczony kierowca . Zdałem za... darek.p Polecam wszystkim!!! (1) Bardzo polecam Ośrodek "Autogryf". Według mnie to najlepszy ośrodek w... Grażyna Polecam wszystkim !!! (1) Gorąco polecam ośrodek Autogryf. Dzięki świetnie prowadzonej teorii przez... Kasia 22 NAJLEPSZY OŚRODEK NA POMORZU!! (1) Gorąco polecam ośrodek Autogryf:) dzisiaj zdałam prawo jazdy za pierwszym... Beata W. Monia,nie Monika - opinia (1) Jestem po zdanym egzaminie po drugim podejściu.Bardzo się cieszę z tego... Monia,nie Monika Maras - opinia (1) Dzisiaj jestem po pierwszych jazdach i już zdane :D. Nie byłbym pewnie taki... Maras