Dominik - ocena (1) Przed chwilą wyjechałem z tego miejsca i mam nadzieję że nie wrócę tam nigdy,... Dominik mirosław - ocena (1) Nie polecam, a nawet przestrzegam przed narobieniem sobie zupełnie... mirosław Konrad - opinia (1) Nie polecam tej stacji. Pracownik robiący przegląd samochodu był opryskliwy i... Konrad
A.G. - opinia (1) szybka i miła obsługa ,czasowo również -polecam . A.G. Badanie techniczne (2) Badanie techniczne przeprowadzone sprawnie i szczegółowo. Diagnosta podbił mi... MIROSŁAW Nie polecam (1) Bardzo nie miła obsługa, Pan nie odpowiedział nawet na moje dzień dobry,... Kamila Naciągacze partacze. (1) Golf 4 tdi. Badanie techniczne coroczne. "Pan" stwierdził bliżej nieokreślony... Z Gdańska Brak profesjonalizmu!!! Nigdy wiecej autotes z Gdanska!!! (1) Całkowity brak profesjonalizmu, tragiczny sposób przekazywania informacji dla... OPEL NIE POLECAM (4) Zaznacze, ze nie dostalam pieczatki, poniewaz :)))))) nie mialam... Eliza Sprawdzenie przed zakupem, przegląd roczny, przeglądy rejestracyjne, ustawianie zbieżności (1) Na stacji pracują fachowcy, zarówno diagności jak i Pan od zbieżności.... Bodzio Bardzo solidny salon (2) Sprawdzalam auto przed zakupem, Pan z Autotestu sprawdził je co do joty,... Izabela Szkoda gadać (1) Samochód nie przeszedł badania technicznego z powodu bardzo delikatnego luzu... niezadowolony klient Przegląd techniczny oraz sprawdzenie auta przed zakupem (1) Bardzo wykwalifikowani fachowcy. Samochód sprawdzony rzetelnie i uczciwie.... Agnieszka Bylem dwa razy i jeszcze wrócę (1) Pierwszy raz bylem przy sprzedaży, znalem stan samochodu wiec wiedziałem że... qwertypol Sprawdzenie samochodu przed zakupem (1) Jak wiadomo przed zakupem używanego auta warto sprawdzić co w nim "siedzi".... Andrzej .. (2) przy 2 autach za błahostki, typu podświetlenie tablicy, czy brak gaśnicy pan... Dariusz Ja osobiście jestem zadowolony (1) pewnie dlatego, że w moim aucie nie było żadnych usterek ale dziwią mnie... Michał Diagnoistyka ? (1) Na stacji przy stukach z podwozia "zdiagnozowano" - sworzeń wahacza i drążek... Endrju