Tomasz Jaszczyk - ocena (1) Bardzo słaby administrator. "Wybrany" z nadania dewelopera. Kuleje... Tomasz Jaszczyk Katarzyna K. - ocena (1) Wiele razy miałam jakiś problem lub prośbę do wspólnoty i za każdym razem... Katarzyna K. Andy - ocena (1) Masakra, zero współpracy z mieszkańcami. Brak odpowiedzi na maila pomimo... Andy
Mieszkaniec - ocena (1) Administrator nie wywiązuje się z obowiązków, nie przekazuje zgłoszeń... Mieszkaniec Mieszkaniec - ocena (1) Bob to jakaś porażka. Brak kontaktu, a jeśli kontakt jest to w ograniczonym... Mieszkaniec Niezadowolona - ocena (1) Niestety negatywne opinie jak najbardziej zasłużone. Nie można nic załatwić,... Niezadowolona Grzegorz - ocena (2) Najlepsze biuro obsługi wspólnot w Trójmieście, bardzo polecam! Grzegorz Grzegorz - ocena (1) Najgorszy administrator jakiego można sobie wymyślić... (...) bezczelna... Grzegorz Patrycja - opinia (1) Rzetelny i pomocny zarządca osiedla (Myśliwska w Gdyni). Miły kontakt w... Patrycja Przemek z Fikakowa - opinia (1) Wrażenia bardzo pozytywne, każdemu polecam takiego administratora. Firma... Przemek z Fikakowa Zmaltretowany współpracą - opinia (1) Po osobistych traumatycznych doświadczeniach potwierdzam - ludzie piszą... Zmaltretowany współpracą D. - opinia (1) Od roku "zarządzają" osiedlem, na którym mieszkam. Poza braniem kasy i... D. jaroo - opinia (1) Brak kontaktu poza informacją i działem opłat. Brak kontaktu z zarządzającym... jaroo Nie pozdrawiam - opinia (2) Naprawy robione po taniości, byle najemca się odczepił. Opłaty konserwacyjne... Nie pozdrawiam autor - opinia (1) Unikanie kontaktu, spychologia, lenistwo i czekanie z każdą sprawą do momentu... autor Srob - opinia (1) Nie dość że kroją jak za zboże to jeszcze mają w głębokim poszanowaniu... Srob Zadowolona (1) Ja jestem zadowolona z szybkich reakcji BOBu i opłat administracyjnych na... Kawa z rana moze faktycznie nie ideal (1) ale sorry, nasz poprzedni to jakiś absurd. bob ma fajnych chłopaków na naszym... bywalec osiedla o blond wlosach remont g. pomorskiego (2) nikt nic nie wiedzial o remontowanej ulicy gryfa pomorskiego, a jedyny bob... Jasiek z Fikakowa Pożar (1) ugaszony, dzięki za merytoryczne wsparcie naszego zarządu. Lokatorzy często... członek zarządu WM Gdańsk