Danka - opinia (1) Świetnie wyposażony salon, tak na prawdę to wystarczyły odwiedziny tylko w... Danka Profesjonalni doradcy (w tym projektant) + bardzo bogata oferta (1) Salon Bokaro na Trakcie św. Wojciecha w Gdańsku ujął nad na wejściu bogatą... Sławek Odradzam korzystanie z Bokaro na Trakcie (2) Generalnie do Pań obsługujących klientów nie mam specjalnie zastrzeżeń. Są... zccvxdfgdrtye
bardzo zadowolony klient (1) Bardzo polecam,pomogli w doborze materiałów do łazienki,chociaż mieliśmy duże... JAkub Polecam (1) Salon z bardzo dużą ekspozycją , obsługa Pani Kasia i Pani projektant Olga... Piotr Marzena super (1) zakupiliśmy w tym roku nowe mieszkanie które urządziliśmy przy pomocy Pani... Krzysztof i Monika T. Niepoważna firma (1) Firma z jakością obsługi z PRLU, jak już towar został zamówiony i zarobili to... Krzysztof Kotkiewicz bardzo zadowolona :) (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa. bardzo duzy wybór glazury, przystepne... M. Ignaciuk tak trzymać (1) Muszę przyznać że kilkakrotnie korzystałem z usług Bokaro. Obsługa jest... Krystian Opolski ok (1) Miałem przyjemność gościć w firmie Bokaro. Jak każdy rozsądny człowiek chcący... Marek nie polecam (1) Odwiedziliśmy salon Bokaro; wybraliśmy kafelki; mąż pojechał złożyć... Joanna Naprawdę OK (1) Zakupów w Bokaro dokonywaliśmy kilkakrotnie, duży wybór glazury, przestronna... Mirek Niesmak (1) W skrócie: salon fajny, oferta fajna, projekt fajny - tylko pracownicy nie... klient Zofia - opinia (1) Polecam złaszcza usługi projektowe Pani Olgi. Ma świetne pomysły. Miałam... Zofia Co z tą obsługą?! (1) Odwiedziliśmy salon, wybraliśmy płytki, zrobiliśmy projekt łazienki,... Była klientka Polecam zakupy (1) Jestem bardzo zadowolony z formy obsługi w tym salonie, pracownicy bardzo... Tobiasz Fajny salon (1) Witam odwiedziliśmy salon bokaro na począktku grudnia, duży wybór ,bardzo... zadowoleni Niewidzialny klient (1) Miałem okazję odwiedzić Salon Bokaro i przez prawie godzinę poczuć się jak... Tomasz