wystrzegaj się tej firmy! Kompletny brak profesjonalizmu. Mentalność rodem z ciężkiego PRL'u.
Zamawiałem w BTS Polska podłogę drewnianą do wywozu za granicę za pomocą firmy spedycyjnej. Pan Jankowski (właściciel BTS) u którego zamawiałem towar nie mógł mi powiedzieć kiedy towar będzie do odbioru ("wie pan, ja nie wiem kiedy oni mi to przywiozą"), robił problem z przechowaniem towaru u siebie w magazynie na 5 dni ("ja nie mam nikogo do załadunku czy rozładunku i tu w koło też nikogo nie znam kto mógł by mi pomóc a w ogóle to nie wiem czy będę na miejscu jak przyjadą po odbiór"), nie potrafił wystawić faktury w odpowiednim czasie ponieważ "jeszcze nie miał towaru u siebie". Przy prośbie o wypełnienie upoważnienia na potrzeby firmy spedycyjnej (gdzie czas gonił) zrobił to z niewłaściwą datą. Przy każdym kontakcie telefonicznym stwarzał problemy zajmując postawę bierną oczekując, że to klient ma problem rozwiązać kiedy odpowiedzialność bez najmniejszej wątpliwości była po jego stronie. Przy odbiorze przez firmę spedycyjną towar był wystawiony na zewnątrz i nikogo na miejscu nie było. Na szczęście kierowca był na tyle uprzejmy że załadował ręcznie ok 800kg towaru na pakę. Dziwie się, że rynek jeszcze tej firmy nie wyeliminował. Mam nadzieję, że Państwo się do tego przyczynią i wybiorą inną firmę.