Niezawodni (1) Posiadam pojazdy od specjalistycznych po terenowe. Często przy naprawach... Michał Odradzam - koszmarnie drodzy (2) Tak drogie warsztatu w Trójmieście nie widziałem. Za regenerację alternatora... Artur warsztat godny polecenia (1) Korzystam kilka razy z napraw w swoim samochodzie,zawsze zostałem obsłużony... Paweł
POLECAM (1) Robiłam u nich rozrusznik w moim Golfie,bardzo szybka i trafna diagnoza,czas... Kamila NIE POLECAM (3) Ten warsztat to jakaś porażka. Miałem wymieniany przegub wewnętrzny w moim... GRZEGORZ Niekompetentny warsztat (2) Oddałem auto do naprawy alternatora. Panowie przywrócili ładowanie i... Michał POLECAM :) (1) Korzystałam z usług tego warsztatu kilkukrotnie. W zasadzie zawsze jak mam... Barbara Szybka naprawa rozrusznika (1) Panowie szybko i sprawnie mi naprawili rozrusznik.Byłam przejazdem w... Wiesia Maciek - opinia (1) Skorzystałem z usług tego warsztatu dwukrotnie w tej samej sprawie, związanej... Maciek POLECAM !!!!! (1) Polecam ten warsztat i bardzo dziękuję Panu za pomoc. Samochód nie dojechał... Pani od Matiza Naprawa rozrusznika (1) Witam Kilkukrotnie korzystałem z napraw w mioch samochodach jak i też... Tadeusz Polecam ten warsztat (1) Kilkakrotnie korzystałem z napraw w warsztacie (naprawa rozruszników i... Renault Twingo Polecam warsztat (1) Kolejny samochód i kolejny alternator zdechł. Bardzo sprawnie i fachowo.... Kuba