Bardzo polecam serwis! (2) Telefon, który był spisany na straty, żaden z serwisów na Wrzeszczu nie... Krzysztof Szczerze odradzam (2) Telefon sprzedali z minimalną wadą na ekranie, teraz wypierają się przyjęcia... Aneta brak zrozumienia i kompetencji (3) Brak umiejętności znalezienia usterki, skasowali 60 ziko , trzymali telefon... Mateusz Pulcyn
KRADZIONE TELEFONY~!!! (2) NIE POLECAM!! firma sprzedaje telefony z poblokowanymi numerami IMEI, które... anka1984 POLECAM SERWIS !! (1) Najlepszy serwis jaki widziałem. Posiadam Galaxy note 3 telefon w którym... Marcin Wysoki standard (1) Od 2ch lat korzystam z usług tej firmy. Pełen profesjonalizmy obsługa cały... Łukasz Reszka Najlepszy serwis w konkurencyjnych cenach!! Sony Xperia (1) erwisuje u chlopakow telefony juz prawie 3 lata ale dzisiaj mnie zaskoczyli,... Kaffy Szukacie telefonu najwyższej półki polecam BALTIC GSM (1) Spędziłam cały dzień w poszukiwaniu telefonu który mnie interesuje, w końcu... Magda Super Obsługa Super Ceny i spory wybór !! (1) Polecam wszystkim, miłą obsługa i spory wybór telefonów !! Tomasz POLACAM !! (1) Polecam w 100% jedne z najlepszych oraz najtańszych serwisów w trójmieście.... Marek zly serwis (1) krotko mowiac- podmienili mi baterie w samrtfonie na pochodzaca ze starzszego... wozipit TRAGICZNA OBŁUGA UMYWAJĄ RĘCE OD WSZYSTKIEGO (3) Kupiłem od nich htc fabrycznie nowego wg nich bez wad okazało się że ma... Adi polecam!! (1) bardzo miła obsługa, rzetelni fachowcy, którzy załatwiają wszystko niemal od... Mariusz Rewelacyjna Obsługa Niskie Ceny POLECA (1) Naprawdę polecam ten serwis, naprawy praktycznie na miejscu i ceny... Monika wszystko ok (1) miła obsługa, dobre ceny - POLECAM Bartek niskie ceny usług (1) Bardzo mi odpowiadają ceny usług (korzystałem dwukrotnie) i możliwość ich... montado Swietny serwis i obsługa (1) Rewelacyjny serwis jak i obsluga. Naprawili mi telefon bardzo szybko i... Kaczor Rewelacyjne telefony, rewelacyjne ceny, rewelacyjna obsluga (1) w 100% polecam ten serwis, widać że młode osoby znają się na rzeczy!!! Agaaa Najlepszy i najtanszy serwis w Trojmiescie. (1) Telefon oddałam do naprawy wyświetlacza, telefon miałam gotowy po godzinie i... justyyyy Nie korzystajcie z usług tej firmy! (1) Pracownicy firmy trzymali telefon ponad miesiąc nie naprawiając telefonu i... Ajax