Fajny - szkoda, że nie dbają o sprzęt. (1) Miejscówka super - wychodzi się na monciak, tarasik też spoko. Babeczki w... Art POLECAM (1) Czysto, schludnie, sprzęt w super stanie, profesjonalni trenerzy, miła... Karolina P. Polecam Baltic Gym (1) Bardzo sympatyczne miejsce, przyjazna atmosferą. Ciekawe zajęcia do wyboru.... Agata
Jak dla mnie rewelacja! (1) Pare lat uczęszczałem do znanej sieciówki w sopocie. Sprzęt średniej jakości... Aleksander Świetne miejsce (1) Polecam wszystkim ! Siłownia zdecydowanie dla osób wymagających. Jest czysto,... AleksandraB ⭐⭐⭐⭐⭐ (1) Swietne miejsce i jeszcze lepszy staff👏 Blazej polecam z całego serducha! (1) Co tu dużo mówić- najlepsze miejsce w Trójmieście! idealna lokalizacja na... stała bywalczyni Niezwykła, zwykła siłownia (1) Miałem okazję odwiedzić siłownię podczas swojego styczniowego pobytu w... Konrad Mroczek Super!!! (1) Naprawdę świetna siłownia! Zachwyciłam się sprzętem, i zajęciami fitness!... Iwona Dawne Elite (2) W klubie totalne pustki, starzy bywalcy rezygnują, a nowych nie przybywa. Dni... Monika Meggga 💣💣💣 (1) Mój czwarty trening w tym klubie i juz wiem , ze to będzie moje miejce na... Beata Baltic Gym swietna siłownia (1) Witam. Chcialbym podzielic się opinia na temat nowego miejsca jakim jest... Dj Naked Polecammm!!!! (1) Na wejściu uśmiechnięta profesjonalna obsługa która we wszystkim pomogła... Paweł Najlepsi w Trójmieście (1) Klub warty polecenia. Zdecydowanie mogę powiedzieć, że nie ćwiczyłam w... Matyna Kameralny klimat siłowni, czysto i profesjonalnie. (2) Zdecydowałem się na Baltic Gym przede wszystkim na kameralny klimat. Nie... Mariusz Przybyłem, poćwiczyłem i polecam (1) Zdecydowanie polecam, siłownia posiada wszystko co niezbędne aby wykonać... Robert Baltic Gym (1) Klub mnie pozytywnie zaskoczył. Sprzęt na siłowni jest nowy i niczego nie... Aleskandra