Banino Bilders Deweloper-opinie

Temat dostępny też na forum: Banino
Witajcie, Planuje zakup domu od dewelopera Bilders (Bajkowy Zakątek), czy ktoś mógłby coś powiedzieć o tym deweloperze bo nie ma na sieci żadnych informacji o nich...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Banino Bilders Deweloper-opinie

"... nie ma na sieci żadnych informacji o nich..." - niech Pani da to do myślenia. Powinno być, bo pisałem na temat tego dewelopera 2 wątki i wszystkie zostały z forum usunięte - nie wiem dlaczego. Opinie były bardzo niekorzystne ... może dlatego? Jako Klient Bilders szczerze odradzam tego dewelopera. Po wykonaniu pomiarów szczelności budynku (termowizja) wysyłam ostateczne pismo do dewelopera przypominające o jego obowiązku wykonywania napraw w ramach gwarancji...

Sprawa nasza zakończy się w sądzie, bo Pan Palach bez orzeczenia sądu nie kiwnie palcem by naprawić to co jego ekipa spieprzyła.

Ja szczerze odradzam, ale każdy zrobi jak uważa... Współpraca z tym Panem do momentu wykonania przelewu - bajka, po przelewie - zero kontaktu.

PS
Na maila odpowiem Pani w dniu jutrzejszym jeżeli nadal rozważa Pani tego dewelopera
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wciąż rozważam tego developera.... Byłabym bardzo wdzięczna za odpisanie na mail. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wysłane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

g*wno
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...