PILNE!!!!!!!! Sprawa wielebnego BOJANO z 04.10.2010 (1) http://www.telewizjattm.pl/index.php/serwis_informacyjny,2010-10-04,02 xxxx Śmieci przy Księżycowej (6) juz kiedyś o tym pisaliśmy ale jak widać od samego pisania problem nie... PK Novello-Banino (6) Hej dziewczyny! Chciałam się dowiedziec, czy któraś z Was miała może... monecia
wypadek w baninie (3) wczoraj wieczorem widziałem auto w rowie koło marketu spożywczego. Wszystko... mieszkaniec /przedmieścia Ostatnie miejsca w przedszkolu - Klukowo (2) Posiadamy dwa ostatnie wolne miejsca w przedszkolu w Klukowie... magda wybory samorządowe (3) podaj kandydatów na burmistrza radnych i sołtysa mieszkaniec Jak jest z wodą w Baninie (5) Witam wszystkich, rozważam kupno działki w baninie (okolice ulicy bajecznej)... sid76 Potrzebujesz dodatkowych pieniędzy na własne potrzeby? Chcesz mieć tańsze kosmetyki wysokiej jakości? (1) ZAPRASZAM do AVON. Gwarantujemy: - upusty sięgające nawet 40% (czyli tansze... tinka poszykuje opiekunki do rocznego chłopca (2) mieszkam w baninie i pilnie poszukuje opiekunki dla mojego synka więcej... justyna Blizniak banino (10) Czy ktoś może orientuje się jaki mniej więcej jest koszt utrzymania bliźniaka... zainteresowana Lotnisko.... (8) Z żoną bardzo mocno rozważamy zamieszkanie w Baninie. Byliśmy tam już kilka... zmęczonyMiastem szukam (3) szukam Pana Kazika który naprawia auta w Baninie czy ktos ma namiary? ewa inteligentny (14) Hej wielcy kupujacy. Nie oceniajcie sklepu ze wzgledu na jedna, pracownice... inteligentny alkochol i jazda po sporzyciu (3) wypiłem dwa piwka kiedy moge prowadzic??? Tomek sołtys to kawał ku..z (4) snieg- wszedzie go pełno chodniki zasypane na spacer z malutkim dzieckiem w... Tomasz Transport przeprowadzki (2) Transport na terenie calego kraju 50140899 mieszkaniec Banina PRZED WYBORAMI!!! (60) Obiecanki Kaczyńskiego... pomyśl...i podaj dalej Ilu facetów w jego wieku... PIŁA POMPA CIEPŁA (10) Mam do sprzedania nową pompę ciepła THERMIA DIPLOMAT 10 - pompa jest nowa -... :) korki (11) witam Rozważam zakup działki w Baninie. W związku z tym mam pytanie - czy... mati mieszkanie przy algidzie (2) mam pytanie cz mieszkanie przy algidzie jest uciążliwe? Magda