Szafy,garderoby,kuchnie konkurencyjne ceny (1) Meblujemy wszystko, od mieszkania po lotnisko ! NASZA FIRMA OFERUJE... Stalmeb.pl DO Metropolity Gdanskiego (8) Witam,należe wiele wiele lat do tej Parafii i zawsze Ksiedza Leszka... Mirek Dlaczego na wsi (19) Kochane Ludziska, dlaczego wy się przeprowadzacie na wieś? Szkoły... drudi
fajny sklep w Baninie (1) Znalazłam fajny sklep z bielizną w Baninie - http://www.zalotna.pl - co... sąsiadka Beznadziejna jedna z nauczycieli w zerówce-p.Marzena (6) Muszę także z przykrością stwoerdzić,że p.Marzena ''nauczyciel'' w zerówce... aNIA obalić biskupa (4) obalić biskupa do dupy taki biskup co zle zaządza ktos999 sprzeciw przeciwko decyzji biskupa (24) Jestem zbulwersowana decyzją biskupa.Mieszkam w Baninie od 1971roku i... niezaleźna wyspisko śmieci w Baninie (16) Szanowni Państwo Od 10 lat mieszkam w Baninie i czegos podobnego... mieszkana Banina nowy wikariusz (7) Kto jest nowy wikariusz w Baninie? ciekawski SZYBCY I WŚCIEKLI kierowcy (2) Postanowiłam zamieszkac w Baninie bo to piekne miejsce,ludzie mili i... Bania Rada Parafialna w Baninie (1) Czy ktoś z was znana radę parafialną w Baninie? kibic dobry Ksiadz Leszek (15) Witam,należe wiele wiele lat do tej Parafii i zawsze Ksiedza Leszka... Parafianin Przeniesienie Księdza Lecha Osowskiego do nowej parafii (7) Przyszła kryska na Matyska ;-) Dario ajjjjjjj szkoda slow... (1) ludzie spojrzcie najpierw na siebie na swoje wlasne podworka a potem... parafianka przesunięcie proboszcza (12) sprawiedliwy dekret stary parafianin Przeniesienie ks. Proboszcza (5) Mieszkam już dwa lata w baninie i msze w tym kościele są budujące i z wielką... Rychu Ks. Proboszcz (6) A jednak zostaje i bardzo dobrze:). Oby jak najdluzej mu zdrowie sluzylo zeby... Parafianin przesunięcie proboszcza (5) w1991 roku ksiądz proboszcz wysłał budowniczego tej parafii księdza prałata... długoletni parafianin Pomorze: Zmiany personalne w parafiach (1) Taka notka ukazała się dzisiaj:... akwizdranka NOWE Przedszkole w Baninie (3) Banino powiększyło się o nowe Przedszkole: Punkt Przedszkolny Edukacyjno -... Dyrektor