Bar Akademicki

Bary mleczne Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 35

może być (1) słabo przyprawione te ich potrawy. trzeba szczodrze poprawiać smak solą.... hobo serafin (1) Nie wiem o co tyle chalasu. Jak tam jestem - a zdaza mi si to coraz czesciej... Adrian Szamka! (1) Świetne miejsce!!! Żarcie smaczne i tanie! Z Paniami mozna zamienić słowo na... Żarłok
kasjerka (1) Kasjerka robi wielką łaskę, jeśli podejdzie do kasy. Poza tym na serio zawyża... ja Natalia PYSZNIE SMACZNIE TANIO! (1) MNIAM! PYCHA! Super dla każdego studenta! :-) O jak dobrze, że jesteście!! A CWANA KASJERKA!!! (1) Uczulam wszystkich,ktörzy tam kupujom szamkě na sposöb kasowania naležnošci... maczny obiad Polecam (1) Gorąco polecam, dobre i zdrowie jedzenie w korzystnych cenach. W sam raz dla... Chuck Akademicki bar (1) Jadałem tam przez ostatnie 3 miesiące, jednak jakość obsługi pozostawia wiele... Lucjusz Domowe jedzonko (1) Wszystko co jadłam było smaczne i świeże. Muszą mieć niezłego... Dziksza Jest bardzo solidnie (1) Byłem tam raz i wybieram się kolejny. Nie można nic zarzucić. Jan Polecam!!! (1) Bar Akademicki znam od wielu lat.Jako młody człowiek byłem stałym... noe bardzo fajny bar ;) (1) szerokie menu, a przede wszystkim bardzo przystepne cenowo . w miare... hrabia Rewelacja (1) Nie mogę o tym miejscu powiedzieć niczego złego. Smakuje, prawie zawsze jest... Filip