Bar Mleczny Słoneczny

Bary mleczne

Gdynia, Antoniego Abrahama 58/60

Daniel - opinia (1) Zawsze świeże i smaczne jedzenie. Jemy w tym barze od wielu lat. Polecam. Daniel Pajppiptypajp - opinia (1) Super, ekstra od kilkudziesięciu lat niezmiennie Pajppiptypajp Anna - opinia (1) Mój ukochany bar. Wszystkim polecam Anna
K - opinia (1) Najlepszy bar mleczny! Naleśniki z twarogiem i kaszka manna obowiązkowo! K Zbigniew - opinia (1) Miła obsługa klienta i smaczne jedzenie,jadam tam od lat. Zbigniew Klientka - opinia (1) Od lat niezmiennie wszystko smakowite i panie miłe. Latem tłumy. Raz... Klientka Mi - opinia (1) Smacznie, świeżo i w miarę tanio. Naleśniki, zupy, leniwe, placki mmmm... Mi D - opinia (1) Super potrawy, smaczne i przestępnej cenie polecam D Euzebia - opinia (1) Bardzo się cieszę, że takie miejsce istnieje. Przyjazna obsługa, swobodna... Euzebia Karol - opinia (1) Od lat regularnie odwiedzam. Szczególnie w okresie jesień/zima. Godziny... Karol Waldi - opinia (1) smacznie szybko... Waldi Gdynianka - opinia (1) jest smacznie i klimatycznie Panie obsługujące bardzo miłe i pomocne Gdynianka Jurek - opinia (1) Znam ten bar od zawsze...wspaniały bar :-) Jurek Klaudia - opinia (1) Lubie to miejsce, przypomina smak dzieciństwa :) kotlet jajeczny pychota Klaudia Gdynianka - opinia (1) Jedzenie jałowe bez smaku kotlet mielony, który nie widział mięsa, marchewka... Gdynianka Karl Kaniewski - opinia (1) pyszne, zawsze wracam jak jestem w Polsce. Pomidorowa z makaronem i kaszka z... Karl Kaniewski Tomir - opinia (1) I to jest bar! Od wielu lat wspaniała jakość, dobre ceny i super obsługa (od... Tomir Edi - opinia (1) Jestem zadowolony z menu obsługi i cen. Jedzenie b.dobre miła obsługa... Edi Piotr - opinia (1) Szybka i miła obsługa. Smaczne jedzenie. Piotr Maciek - opinia (1) Centrum Wszechświata!! Świetne jedzenie, paleta wyborów, bardzo miła obsługa.... Maciek