Bar Mleczny Słoneczny

Bary mleczne

Gdynia, Antoniego Abrahama 58/60

Halina g - opinia (1) Wspaniałe jedzenie, miła obsługa ocena 10/10 Halina g resss - opinia (1) Bar niskiej jakości niezbyt czysty jedzenie okropne nie doprawione ziemniaki... resss Iza - opinia (1) Moje wrażenia po zjedzeniu obiadu w tym miejscu - nieciekawe. Wystrój ubogi,... Iza
Pro - opinia (1) Fajnie, że jest otwarty od samego rana. Wpadam tam głównie na śniadanie. Pro Jedyny bar bez toalety! (4) Jedzenie normalne, bez szału. Ceny normalne jak w barze. Adres błędny, więc... Wanda tragedia (3) byłem tam trzy razy i mam niemiłe wspomnienia. nieprzyjemny zapach ludzi... głodomorek wyjątkowy, smakowity bar (1) Bar Słoneczny w Gdyni to ulubione miejsce gdynian oraz wielu gości... Anna Rewelacja (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem życzliwości personelu i ich bardzo serdecznego... Zadowolona Najpyszniejszy chłodnik w zyciu! (1) Latem 2015 roku bywałam w Słonecznym kilka razy. Było pysznie, miło i w tym... Iza Okechi świetny bar w centrum (1) Pomimo dużych kolejek zachęcam do czekania (krótkiego), naprawdę warto.W... Aneta SŁONECZKO! (1) Jest pysznie, smacznie i bardzo bardzo tanio! Każdy Gdynianin powinien... Adi Super jedzenie, super miejsce (1) Bardzo lubię Słoneczny ze względu na jego klimat i miłą obsługę, a przede... Ania bylem dwa razy (1) wiadomo ze te bary to pozostalosc po prl totez niektore baby pracujace tam... michal Najlepszy bar mleczny w Trójmieście (1) Słoneczny od lat zajmuje niekwestionowanie pierwsze miejsce wśród... Rico Wszystko tam można zjeść.Jak w domu.Mniam,mniam... (2) Polecam gorąco wszystkim nie zmanierowanym,normalnym,przecietnym... wiedzącym... Wojtek Jedzenie jak domowe (1) Byłem ze znajomymi kilkakrotnie w Barze Mlecznym Słonecznym w Gdyni podczas... Jezior pychotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) tu można zjeść porządny obiad samkiem przypomina obiadki u babci mniam... głodomorek Jedyne domowe żarcie w gdyni (1) Bar z poprzedniej epoki niestey bez aluminiowych sztućców i obdrpanych... prox Lubię dobre jedzenie (1) Z radością polecamy smaczne, domowe potrawy serwowane w tym barze przez... Fundacja "Dziewczynka z zapałkam