Bar pod Rybą

Bary Jedzenie na wynos

Gdańsk, Lawendowe Wzgórze 27/U1

Pychota (1) Znam to miejsce od wielu lat , od jakiegoś czasu mają nowy adres . Jedzenie... Izabela Kaja - opinia (1) Do baru trafiłam przez przypadek i byłam baaardzo pozytywnie zaskoczona.... Kaja NN - opinia (1) Pyszne jedzonko,duże porcje, zamówiłam ziemniaczka z krewetkami i o dziwo... NN
ZiemniakowyPotwór - opinia (1) Genialne miejsce na spotkania z przyjaciółmi i na obiady z rodzinką,... ZiemniakowyPotwór Pani Kelnerka... (1) Witam, w Barze pod Rybą na Kuśnierskiej byłam wiele razy, natomiast na Piwnej... MIDG Masakra (1) Sugerując się opiniami innych klientów na tej stronie, postanowiłam wybrać... Magda urzekła mnie obsługa (1) Z tak przemiła obsługą już dawno nie miałam do czynienia. Aż miło było... KJ Bar pod ryba (1) Bar pod ryba w nowej lokalizacji utrzymal , na szczescie, ten sam... A.K. Bar pod Rybą (1) Od wielu lat co jakiś czas odwiedzam Bar pod Rybą. Jestem niezmiennie wierna... Zuzanna Aras - opinia (1) Miła i przytulna knajpka. Dania wyśmienite, w szczególności ziemniaki... Aras kurczak w ziemniaku Ali (1) Odwiedziliśmy ten lokal pierwszy raz w nowej lokalizacji, wszystko gra,... stałe klientki brawo za pomysł ! (1) przytulny, niewielki lokal, gdzie podaja przepyszne ziemniaki w różnych... kalume REWELACJA (1) Byłam tam pierwszy raz i po prstu rewelacja. Lokal czysty, bsługa bardzo miła... Kathia Jestem z Łodzi, byliśmy w tym barze kilka razy (1) zawsze, kiedy jesteśmy w Gdańsku, to tylko tam idziemy na obiad. Świeże ryby,... Jolanta Gajeska Polecam! (1) Pyszne ziemniaki! Polecam każdemu! Potrawy dla kobiety jak najbardziej... Nikita987 polecam wszystkim (1) pyszne duże porcje, fajna obsługa i małe ceny; wielkie dzięki za uczciwość roztargniony spod warszawy mieszkaniec Sopotu - opinia (1) Wyśmienity placek ziemniaczany z grzybami leśnymi!!! Ziemniak pół na pół... mieszkaniec Sopotu Zdecydowanie polecam (1) Można zadzwonić o 20.30 z zapytaniem czy jeszcze przygotują porcję na wynos i... Cienka tak sobie (1) ceny trochę wyśrubowane jak na serwowane jedzenie, ale najgorsze były włosy:... jaś fasolka Polecam wszystkim, pysznie, czysto, ogólnie bardzo ok !!! (1) Porcje olbrzymie, każdy głodny wchodzący, głodny nie wyjdzie. Bardzo smaczne... Robert