Bar u Senwickich

Bary Catering

Gdynia, Władysława IV 34A

marek - ocena (1) Najprostsze możliwe dania : barszcz z krokietem oraz gotowane buraczki z... marek Sebastian - opinia (1) Byłem tam dwa razy obsługa beznadziejna chyba pracują tam za kare albo... Sebastian arka gdynia (1) Jestem bardzo zadowolony z potraw, smaku i ceny. kenez60
Bardzo kiepska obsługa (2) Nie polecam na wynos - brak odpowiednich naczyń oraz kiepska bezmyślna... BEZLITOSNA Ocena: Październik 2017 (2) Tacy polecani, tacy "pyszni", mnie niestety rozczarowali. Ceny istotnie - na... Morska303 Pyszności (1) Bardzo smaczne jedzonko w przystępnej cenie , polecam ! Kamil Rewelacja (2) Obiady pyszne ale sniadania zwalaja z nóg. Duze porcje bardzo przystępne... Ann Najlepszy lokal w Gdyni za przystępne ceny (1) Wielokrotnie tam jadłem bo mam taką prace że blisko mnie jest ten lokal,... Brywka Raj dla podniebienia (1) Dzisiaj byłam tam z synem pierwszy raz,jestem z Lęborka,po prostu raj dla... Agusia Okropna obsługa (1) Byłam dzisiaj z koleżanką. Zamówiłyśmy "ziemniaczki" - jako... Paulina Szok (1) Czemu takiego miejsca nie znajdę w Warszawie byłem na weekend w Gdyni... Chojno rewelacja (1) Jedzenie zawsze swieże i pyszne.Obsługa przemiła i szkoda, że szef nie zawsze... stała klientka Polecam (1) Szybko, tanio i smacznie - w porze obiadowej się "korkuje" ale za to wszystko... Aleksander Kępa polecam jest smacznie i tanio (1) Byłam pozywywnie zaskoczona . Jedzenie bardzo smaczne, porcje duże a nie... Halina gdy - opinia (1) Byłam ostatnio kilka razy i zawsze nie było moich ulubionych klusek śląskich... gdy Polecam! (1) Byliśmy całą rodziną. Jedyny minus, to tłum ludzi, ale rozumiem wszystkich... Elżbieta Polecam!! Najsmaczniejszy Bar w Gdyni!! (1) Zawsze problem z wolnym stolikiem!! Jedzenie lepsze niż u mamy!! To wspaniale... Marek W kategorii bar ścisła czołówka. (1) Jedno z najlepszych miejsc na tani i zdrowy obiad w trójmieście. Obsługa miła... kk Bar u Senwickich (1) Jak dla mnie bar ten zasługuje na jak najwyższą notę!! Bardzo... Mateusz Trzyma poziom (1) Byliśmy kilka razy. Zawsze zadowoleni, spory wybór, mimo 'bamarów' jedzenie... Macias