Bar u Senwickich

Bary Catering

Gdynia, Władysława IV 34A

Wszystko ok, jedno małe ale...... (1) Pierwszy raz trafiłam do tego miejsca. Wszystko mi się podobało. Miła i... BaDu BRAWO PYCHA!!!! (1) Byłam już kilka razy u Senwickich i za kazdym razem wychodze najedzona i... bea Zapracowany - opinia (1) Byłem tam pierwszy raz i się nie zawiodłem. Porcja w sam raz, cena przystępna. Zapracowany
bez rewelacji (2) wpadłam tam na śniadanie, konkretnie na jajecznicę i kawkę. 1. obsługa... Endżi Smacznie i niedrogo (1) Przez przypadek zajrzałem do tego baru z małzonką i wszystko mi się tam... Rys Pani, która nakłada obiad (5) nakłada wszystko tą samą ręką, którą kasuje pieniądze, do tego tą samą ręką... Magda super (1) Pysznie, tanio i szybko. Za obiad dla 3 osobowej rodziny z napojami place nie... klient Smaczne i dobre ceny...najlepszy lokal w trojcity (1) czesto tam chodze, i mi bardzo smakuje i uwazam ze jakosc sie nie zmienia...a... Romekkk coraz gorzej (2) przychodze czesto na obiady do Senwickich zawsze byly pyszne choc ostatnio... misia smakowita (1) pyszne naleśniki z polewą wiśniową naprawdę polecam dorosłym i... joanna ceny (1) Kilkakrotnie miałam przyjemność zjeść obiad w barze i dziwnym trafem za... Majka mnie nie zachwyciło (1) Nie wiem skąd tyle pozytywnych ocen.Byłem dzisiaj i po wejściu uderzył w... niedoszły klient Smacznei, tanio (1) Ciekawa smaków w tym chwalonym barze zabrałam tam całą rodzinę. Jedzenie... bs Pycha! (1) Naprawdę świetne jedzenie za rozsądne pieniądze. Smaczne jak u mamy, podane... Artur JEST GDZIE JESĆ W GDYNI (2) Bez ściemy. Jestem byłym pracownikiem jeszcze w poprzedniej siedzibie, nie ma... ADI Super ! Tanio, szybko, smacznie ! (1) Byłam w lokalu nie jeden raz, jedzenie mają przepyszne - domowe ( jadłam... Życzliwa POLECAM i DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Z usug baru u Senwickich korzystamy regularnie, jedzenie jest pyszne, swieze... Wdzieczna Klientka U Senwickich (1) W pierwszych dniach otwarcia (widocznie w ramach promocji) porcje dodatków... konsumentka Poszłam z polecenia. (1) Tak jak wyżej, poszłam do Senwickich z polecenia. Znajomi tam jedzą, ja... zawiedziona ANNA - opinia (1) Rewelacyjnie - czysciutko , smacznie i tanio. Mam nadzieje ze taki poziom... ANNA