Wspaniala (1) Jesteśmy bardzo wymagajacy, uważam ze się znamy na jedzeniu i przez to moja... Hokeista rozczarowany (5) kopia innych restauracji w Gdyni, nic oryginalnego, jedzenie również bez... lani Kolejny raz i .... (1) ... kolejne, bardzo miłe chwile. Muszę ponownie podzielić się wrażeniami z... White!!!
Cynamon przysiadł na laurach (5) Kiepska obsługa i jedzenie do niczego.Kawa straciła na smaku po ostatnim i... wielbiciel kawy Cynamon&La Vita w jednym miejscu (9) Miałem okazje kilkukrotnie odwiedzić Barbaresco, i muszę przyznać, że... Ł. Ch. Brawo! (1) Pierwszy raz wybraliśmy się do Barbaresco ze znajomymi zupełnym przypadkiem.... Karolina Super restauracja chyba najlepsza w Gdynii...... (1) Pyszne jedzenie jedliśmy rewelacyjne Ravioli własnoręcznie robione przez... Jacek i i Zosia Fatalne jedzenie (1) Zamówiliśmy carbonare i makaron z suszonym pomidorami- niestety oba dania... Katarzyna BOMBA:)))))))))) (1) Witam, umówiłam się ze znajomymi na spotkanie biznesowe i wybraliśmy... Maggie Bez rewelacji. (1) Naczytałam się wielu pozytywnych opinii i dziś wybrałam się na obiad z... Kajaa Cóż za odkrycie :) !!!!!!! (1) Wieczorną porą szukaliśmy ze znajomymi lokalu, żeby dobrze zjeść i spędzić... Marek K. Naprawdę świetny lokal! Obsługa na 6! (1) Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona nie tylko samym lokalem (czysto i... Kasia W. Wspaniałe odkrycie! (1) Byłyśmy tam wczoraj po raz pierwszy całkiem przypadkiem i napewno tam... k&p Pierwszy ale nie ostatni raz!! (1) Miejsce robi naprawde ogromne wrazenie!!! Przyjemny nowoczesny i przytulny... Zachwycona klientka Barbaresco (2) Barbaresco to świetne miejsce na spotkanie ze znajomymi, na obiad z rodziną... Daniel S. Ta restauracja jest super'' (2) Ta restauracja jest super' jedzonko na prawdę palce lizać,miła obsługa i... sylwek Swietna Knajpka (2) Milo i smacznie polecam romik Miejsce do przezimowania :) (1) Barbaresco :) duzy plus...ceny i obsługa swietne. Miejsce mogło by nabrać... Michu Nonono... (2) Przyszliśmy z mężem na romantyczną kolacje :) przy winku... Kelnerka... Asia Szybki obiad (1) Wpadliśmy tam ze znajomymi. Miejsca wystarczająco było jak na godzinę 16tą.... Krzema