Kasia - opinia (2) Jakie jest jedzenie nie wiem i sie juz nie dowiem, bo po dzisiejszej wizycie... Kasia Kuchnia to nie wszystko (1) Piątkowy wieczór odwiedzamy Barbaresco.Kiedy dochodzi do zamówienia humor mi... Magda,Justyna,Piotr,Marcin mat - opinia (1) Byłem! Wizyta ta na dlugo zapadnie w mojej pamięci. Jedzenie całkiem niezłe,... mat
Gorzej być nie mogło (1) Czas oczekiwania na zupe 20minut Kucharz stojący przy barze pyta kelnerki czy... Piotr Serdecznie polecam (1) Bardzo przyjemne miejsce, miła obsługa, jedzenie przepyszne! Na pewno wrócę !... Gosia NOWE MENU (1) Jestem stałym gosciem Barbaresco,często przychodzę ze znajomymi,ostatnimi... paweł Barbaresco + nowe menu = super udane popołudnie!!! (1) W zeszłą niedzielę udaliśmy się ze znajomymi do tejże restauracji. Okazało... dorota851 , (1) Pizza to dramat nie polecam zwykly szizel jak w tino czy innych pseldo... Slaww późna pora (1) Ostatnia moja wizyta, po wcześniejszych udanych związanych wyłącznie z... luqc Świetna restauracja (1) Pżyszedłem,zobaczyłem,zjadłem.Dobra cena,miła obsłóga i naprawdę dobre jedzenie Człowiek Późny wieczór (1) Witam. Jestem Waszym klientem od dłuższego czasu, przeważnie biorę to samo... Marcos Dobre miejsce na randkę (1) Restauracja która można polecić innym, byłam na kolacji chłopakiem, potrawy... As Rodzinny obiad - TAK (1) W dniu dzisiejszym zawitaliśmy do BARBARESCO zupełnie przypadkiem, szukając... Magda, Klaudia, Tomek SZOK (3) jedzenie smaczne, ale na wode czekałam 15 min, kolejne 30 min na przystawki,... sua groszek z grilla :) (5) wstąpiliśmy do Państwa z nadzieją na wyśmienity obiad,gdy koleżanka zapytała... Znajomi Bardzo miłe miejsce :) (1) Klimat cudowny, można siedzieć i siedzieć godzinami, przytulna atmosfera,... Karolcia Potrawy z charakterem (1) Przyznam, że to miejsce wielokrotnie pomijałem wybierając miejsce na posiłek.... B Jeden z lepszych lokali w Gdyni (1) O istnieniu Barbaresco dowiedziałam się od mojego brata, który będąc pod... Kasia Spoko opcja! (2) Przystojny, miły, zabawny kelner! Jedzenie smaczne, ładnie podane, w... Monika tak tak tak (1) byłam w tej restauracji raz ! ale na pewno wrócę jeszcze. Nie wiem juz ktora... gdynianka