Kostrzewa Mateusz - opinia (2) Pan Bartosz jest w pełni profesjonalnym i rzetelnym Ekspertem Kredytowym.... Kostrzewa Mateusz Wojtek - opinia (2) To już trzeci kredyt z Panem Bartoszem. Jak zwykle współpraca na najwyższym... Wojtek Ryszard - opinia (2) Pan Bartosz jest wysokiej klasy profesjonalistą w branży finansowej /nam... Ryszard
Karol - opinia (1) Współpraca wzorowa, wszystko wyjaśnione, ekspresowo załatwiane wszelkie... Karol Rafał - opinia (2) Profesjonalnie i sprawnie. Polecam. Rafał Maciej - opinia (2) Bardzo sprawny i rzeczowy fachowiec. Znakomicie ocenił moje potrzeby oraz... Maciej Katarzyna P. - opinia (2) Pan Bartosz Kalka obsługiwał moją transakcję kredytowania zakupu domu. Czułam... Katarzyna P. Marek N - opinia (2) Polecam korzystanie ze wsparcia Pana Bartosza. Pełen profesjonalizm oraz... Marek N Jakub Watus - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Bartosza. Pełen profesjonalizm, duża... Jakub Watus Jacek - opinia (2) Świetny doradca. Wszelkie sprawy i niepewności bardzo dobrze wyjaśnia.... Jacek Rafał - opinia (2) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie , doskonały kontakt . Kredyt załatwiony... Rafał Monika - opinia (1) Bardzo polecam Pana Bartosza. To profesjonalista w każdym calu. Bardzo... Monika Krzysztof Ch. - opinia (2) Współpraca z Panem Bartoszem od momentu podjecia decyzji o kupnie wymarzonego... Krzysztof Ch. Mariusz - opinia (1) Polecam Pana Bartosza Kalkę, jest to profesjonalista w każdym calu. Doskonały... Mariusz Marcin Mazur - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Bartoszem. Jest to sumienna,... Marcin Mazur Piotr Siennicki - opinia (2) Od dłuższego czasu przymierzałem się do kredytu związanego z zakupem pewnej... Piotr Siennicki Ania J. - opinia (2) Pan Bartosz: Profesjonalizm! Rzetelność! Życzliwość! Pomoc na każdym etapie... Ania J. Anna Ż. - opinia (2) Pan Bartosz działa szybko i rzetelnie. Anna Ż. Kamil - opinia (2) Pan Bartosz mega profesjonalista!!! Rzetelny zawsze ma czas aby wyjasnic... Kamil Tomasz Marciniak - opinia (2) Pan Bartek to absolutny profesjonalista. Ma kompetentną  wiedzę o kredytach... Tomasz Marciniak