Robert - opinia (2) Gorąco polecam Pana Bartka !!! Wszystko załatwia bardzo szybko i sprawnie -... Robert Barbara - opinia (2) Profesjonalnie i sprawnie z ogromną życzliwością przeprowadził przez cały... Barbara Norbert Szlęzak - opinia (2) Bardzo pozytywnie we współpracy z Panem Bartoszem odebrałem regularne... Norbert Szlęzak
Kamil - opinia (2) Polecono mi Pana Bartosza jako fachowca i nie rozczarowałem się. Posiada... Kamil Arek A - opinia (2) Doskonała pomoc przy uzyskaniu kredytu hipotecznego. Caly czas dobry kontakt,... Arek A Kamil - opinia (2) Magik, czlowiek orkiestra, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu :)))... Kamil Paweł K - opinia (2) Pan Bartosz to doradca jedyny w swoim rodzaju - rzeczowy, kompetentny,... Paweł K Bartłomiej - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dostępność w każdej chwili oraz... Bartłomiej SG - opinia (2) Poznaliśmy Pana Bartosza w 2014 roku kiedy staraliśmy się o pierwsze nasze... SG Michał B. - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Bartosz. Bardzo sprawnie i konkretnie, to co dla mnie... Michał B. Daria - opinia (2) Kredyt bardzo szybko załatwiony, zawsze mogłam liczyć na pomoc oraz dokładne... Daria Damian - opinia (2) Osoby, które zajmują się doradztwem w dziale bankowości powinny się uczyć od... Damian Rafał - opinia (2) Jak najbardziej polecam Pana Bartosza! Najmocniejszą stroną współpracy jest... Rafał Marlena - opinia (1) Polecam gorąco Pan Bartosz to solidna firma skarbnica wiedzy finansowej... Marlena Paweł - opinia (1) świetny fachowiec, Pan Bartosz posiada bardzo dużą wiedze na temat usług... Paweł Kamil Królikowski - opinia (2) Bardzo dobry kontakt, elastyczność przy wyborze oferty, niezwykła znajomość... Kamil Królikowski Mrs K - opinia (2) Świetna współpraca i bardzo pomocny. Na każdym etapie związanym z kredytem... Mrs K Ewelina - opinia (2) Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką uzyskałam od Pana... Ewelina Mat. C. - opinia (2) Duża wyrozumiałość, obszerna wiedza. Nieoceniona pomoc przy kredycie. Pan... Mat. C. Gosia - opinia (2) super...można Pana Bartka polecać z czystym sumieniem. Nie ma dla NIEGO... Gosia