Jak ja im zazdroszczę tego widoku (1) Jak ja im zazdroszczę tego widoku na Gdynię . Super jedzonko z super widokiem... Smakosz Makaronów Fajna knajpka (1) Bardzo fajne miejsce. MOżna się spotkać z kumplami przy piwku w przyjemnej... Kratos najlepsze miejsce w gdańsku :) (1) Najlepsze miejsce na spotkanie ze znajomymi, miła atmosfera, super wystrój,... maciasy
PYCHA (1) Tego od dawna brakowało dla lubiących makarony i nie tylko slawomirz odlotowe miejsce (1) śniadania suuuuuuper, wielkie bagiety ze świeżymi warzywkami, pierogi domowe,... pj Super pojazd !!!! (1) Uśmiałem się jak jedzenie przyniósł koleś w chełmie zadałem pytanie czemu... jurek Super jedzonko za super ceny (1) Nie wiem jak jest w lokalu bo zawsze zamawiam jedzonko, ale jest naprawdę... cleo Gdyby nie ceny to super. (1) Ceny cały czas idą w górę ... teraz za danie z zupką zapłacicie 12,5zl~ gdzie... m Super fajne miejsce w Centrum Gdyni (1) Super Miejsce w Centrum Gdyni Widok jest rewelacyjny jak będzie lato to będe... Kajetan DJS - opinia (1) POZDRAWIAM SYMPATYCZNA WLASCICIELKE DOROTKE! WSPANIAŁE... DJS W a r t o (1) Przeszedłem samego siebie - 30 pierogów, potem telefon po taxi żeby dojechać... heaven warrior Sympatycznie i spokojnie (1) Nic do zarzucenia, spokojnie czekaliśmy 10 minut na swoje pierogi, dotarły na... Szekoladier Fajna knajpka (1) Byle więcej takich miejsc w Trójmieście...Jedzenie super.Oby tak dalej... Kasia Co się stało? (1) Dwa lata temu odwiedzałem restaurację niemal codziennie. Obsługa była zawsze... Zawiedziony Nikotynowa porażka (1) Jadłodalnię dysfalifikują opary papierowowego dymu. Jak można pozwolić na... TomStar Płyta Redłowska!!! (1) Zdzichu najlepszy wokalista na Pomorzu!! Lokal wypasiony, muza świetna. Szef Można sie ztruć (1) Po zjedzeniu "pierożków aromatycznych" uległam cięzkiemu ztruciu!!!! Lepiej... Ania Gorąco polecam:D (1) Super miejsce dla osób które mają poczucie humoru i lubią sie dobrze bawić!... Agatka Polecam (1) Krótko: smacznie , miła obsługa , duży wybór, ceny jak wszędzie teraz. Jak... Niedzielny gość :D (1) z tego co wiem to Hik to jest Gdyni:) Doris