DJS - opinia (1) POZDRAWIAM SYMPATYCZNA WLASCICIELKE DOROTKE! WSPANIAŁE... DJS W a r t o (1) Przeszedłem samego siebie - 30 pierogów, potem telefon po taxi żeby dojechać... heaven warrior Sympatycznie i spokojnie (1) Nic do zarzucenia, spokojnie czekaliśmy 10 minut na swoje pierogi, dotarły na... Szekoladier
Fajna knajpka (1) Byle więcej takich miejsc w Trójmieście...Jedzenie super.Oby tak dalej... Kasia Co się stało? (1) Dwa lata temu odwiedzałem restaurację niemal codziennie. Obsługa była zawsze... Zawiedziony Nikotynowa porażka (1) Jadłodalnię dysfalifikują opary papierowowego dymu. Jak można pozwolić na... TomStar Płyta Redłowska!!! (1) Zdzichu najlepszy wokalista na Pomorzu!! Lokal wypasiony, muza świetna. Szef Można sie ztruć (1) Po zjedzeniu "pierożków aromatycznych" uległam cięzkiemu ztruciu!!!! Lepiej... Ania Gorąco polecam:D (1) Super miejsce dla osób które mają poczucie humoru i lubią sie dobrze bawić!... Agatka Polecam (1) Krótko: smacznie , miła obsługa , duży wybór, ceny jak wszędzie teraz. Jak... Niedzielny gość :D (1) z tego co wiem to Hik to jest Gdyni:) Doris Renata Fikier - opinia (1) Byłam w biopiekarni w Gdyni na ulicy Dworcowej i jesten bardzo mile... Renata Fikier W sumie dość przyjemne miejsce (1) Ceny jedzenia w miare przystepne, porcje srednie jesli chodzi o wielkosc,... A. placek po zbójnicku przepyszny, polecam!!!!!! (1) Małgosia m - opinia (1) jedno z niewielu miejsc gdzie można zjeść posiłek naprawdę !!!świeży ,... m gosia - opinia (1) zamówiliśmy ruskie i naleśniki, na naleśniki czekaliśmy ok. 40min., na... gosia Polecam :) (1) Mają bardzo duży wybór towarów i chyba najniższe ceny, jeśli chodzi o tego... Kinga :) (1) Jedzenie fenomenalne, poza uporczywą niedostępnością rzekomo dostępnych na... sioola Przemiła obsługa i świetne jedzenie! (1) Obsługa jest w stanie skłonić mnie do zjedzenia co najmniej 3 kanapek- mają... Kipcio & Kitek kicha (1) Wystrój jak każdy KFC, obsługa niemiła i olewająca, ceny wysokie (jak na... splat off